Bu konu ile deneyimimi özetleyim.
Sistemi 12 Haziran 18:28 de aldım.
15 Haziran da İtopya'yı aradım sabırla bir 30 kişi telefon sırası bekledim ve sordum ne zaman gelir diye. Sistemi aldığım tarih mesai saati dışında olduğuğu için hafta içi gönderebileceklerini söyledilerve 7 gün içersinde gönderiyoruz diye de eklediler. Sonrasından internetten araştırmalar yaptım ama ve birinin tavsiyesini mantıklı buldum, "mail atın daha çabuk neticeye ulaşırsınız" demiş bir kullanıcı. Diğer türlü aradığım zaman müşteri hizmetlerine en az 30 kişi sıra beklediğimden maili attım. Ertesi gün yani dün sat 09:21'de itopya dan mail geldi ürününüz kargolandı diye. Takip numarasında ilk başta sadece ad soyad çıkıyordu kargo nerede nereye gidecek onlar yazmıyordu. Aynı gün 17:41 de UPS'den mail geldi kargonuz teslim edilmek üzere alındı diye. Şuan öngörülebilir teslim tarihi 1 Temmuz diyor ama UPS yi de arayıp bilgi aldığımda daha erkende gelebileceği söylendi 2 ayrı kutu olduğunu söylediler. Bizim ilçeye ups kargo haftada 1 gün geldiğinden kargo gelme süreleri gecikebiliyor. Yaşadığınız yerde ups şubesi varsa bu gönderinin gelmesi daha da kısa sürebilir.
mail attığım adres:
[email protected]