Neler Yeni

DA-SİSTEM2 Ne Zaman Kargolanır?

Raunes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Emirhan
Ben sistemi 13 Haziran gecesi saat 01:04 sipariş vermiştim. Bu günle birlikte tam 7 gün oluyor. Ama hafta sonlarını katmasak sizce pazartesi günü verilir mi kargoya?

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
ben cumartesi saat 17.00 da sipariş ettim şuan kargo firmasında montajı bitti

toros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Erkan Yiğit Toros
Benimde hala kargolanmadı büyük ihtimal pazartesi kargolanır

ventioNN

80+ Platinum
Pazartesi-Salı-Çarşamba bu üç günden birinde verilir diye düşünüyorum.

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
En gec Sali veya carsamba gunu gelir

Nikmikyok

80+
Bu konu ile deneyimimi özetleyim.

Sistemi 12 Haziran 18:28 de aldım.
15 Haziran da İtopya'yı aradım sabırla bir 30 kişi telefon sırası bekledim ve sordum ne zaman gelir diye. Sistemi aldığım tarih mesai saati dışında olduğuğu için hafta içi gönderebileceklerini söyledilerve 7 gün içersinde gönderiyoruz diye de eklediler. Sonrasından internetten araştırmalar yaptım ama ve birinin tavsiyesini mantıklı buldum, "mail atın daha çabuk neticeye ulaşırsınız" demiş bir kullanıcı. Diğer türlü aradığım zaman müşteri hizmetlerine en az 30 kişi sıra beklediğimden maili attım. Ertesi gün yani dün sat 09:21'de itopya dan mail geldi ürününüz kargolandı diye. Takip numarasında ilk başta sadece ad soyad çıkıyordu kargo nerede nereye gidecek onlar yazmıyordu. Aynı gün 17:41 de UPS'den mail geldi kargonuz teslim edilmek üzere alındı diye. Şuan öngörülebilir teslim tarihi 1 Temmuz diyor ama UPS yi de arayıp bilgi aldığımda daha erkende gelebileceği söylendi 2 ayrı kutu olduğunu söylediler. Bizim ilçeye ups kargo haftada 1 gün geldiğinden kargo gelme süreleri gecikebiliyor. Yaşadığınız yerde ups şubesi varsa bu gönderinin gelmesi daha da kısa sürebilir.
mail attığım adres: [email protected]

efearici242

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Efe
Ben sistemi 13 Haziran gecesi saat 01:04 sipariş vermiştim. Bu günle birlikte tam 7 gün oluyor. Ama hafta sonlarını katmasak sizce pazartesi günü verilir mi kargoya?
Ben 13 haziran öğlen saat 1de aldım sistemi kargolamışlar özelleştirme yaptıysan gecikme sebebi olabilir

Raunes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu konu ile deneyimimi özetleyim.

Sistemi 12 Haziran 18:28 de aldım.
15 Haziran da İtopya'yı aradım sabırla bir 30 kişi telefon sırası bekledim ve sordum ne zaman gelir diye. Sistemi aldığım tarih mesai saati dışında olduğuğu için hafta içi gönderebileceklerini söyledilerve 7 gün içersinde gönderiyoruz diye de eklediler. Sonrasından internetten araştırmalar yaptım ama ve birinin tavsiyesini mantıklı buldum, "mail atın daha çabuk neticeye ulaşırsınız" demiş bir kullanıcı. Diğer türlü aradığım zaman müşteri hizmetlerine en az 30 kişi sıra beklediğimden maili attım. Ertesi gün yani dün sat 09:21'de itopya dan mail geldi ürününüz kargolandı diye. Takip numarasında ilk başta sadece ad soyad çıkıyordu kargo nerede nereye gidecek onlar yazmıyordu. Aynı gün 17:41 de UPS'den mail geldi kargonuz teslim edilmek üzere alındı diye. Şuan öngörülebilir teslim tarihi 1 Temmuz diyor ama UPS yi de arayıp bilgi aldığımda daha erkende gelebileceği söylendi 2 ayrı kutu olduğunu söylediler. Bizim ilçeye ups kargo haftada 1 gün geldiğinden kargo gelme süreleri gecikebiliyor. Yaşadığınız yerde ups şubesi varsa bu gönderinin gelmesi daha da kısa sürebilir.
mail attığım adres: [email protected]
Ben de şimdi mail attım umarım dönerler.

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Hocam bende saat 3 gibi verdim hala gelen giden yok en geç pazartesi kargolanması lazım benden geç alan adamın bile kargoya verilmiş pazartesi sabahı direk arayacağım tamam yoğunluk falan var ama benden sonra alan adamın bile kargoda yani bu biraz saçma arayıp bilgi alacağım en geç zaten salı günü kargoya vermeleri lazım 7 iş günü doluyor çünkü.

Alikara41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Ali karakus
7 gün değil 7 iş günü sayacaksın.Cumartesi ve pazarları sayma.

Abak222

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Burak abak
ben 12 haziran 19:21 de siparişş verdim bu sabah mesaj geldi siparişiniz kargo firmasına teslim edilmiştir dedi

Raunes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Emirhan
7 gün değil 7 iş günü sayacaksın.Cumartesi ve pazarları sayma.
Öyle yaptım zaten cumartesi ve pazarı saymadım. Pazartesi verilmesi lazım verilmesse de en geç salı veya çarşambaya verilmesi lazım.

rizaorhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Rıza Orhan
Ben monitör de aldım ama 2 parca diyor kutular ile kasa bir kutuya mı koyuyorlar?

Top Bottom