Kaç hz bu monitör?VIEWSONIC 24 VX2476-SMH FULL HD IPS Panel 4ms 2xHDMI+VGA Çerçevesiz Tasarım Monitörü
VX2476-SMH FULL HD IPS PANEL 4MS 2XHDMI+VGA C.SIZwww.mediamarkt.com.tr
bütçeni bilmiyorum ama bu gayet güzel
hayırlı olsun herhangibi bir ekleme yapmana gerek yok kasa bu halde baya iyi. monitör içinde amazon.tryi tavsiye ederim güzel indirimler oluyor kalitede cabasıDostlar selam bu sistemden bende aldım ,
kasaya ek olarak fan veya ssd eklemek gerekir mi ? gerekir ise ne almamı önerırsınız ?
birde bu sisteme uygun güzel monitör tavsiyesi alabilirmiyim ?
vallahi iyi almışsın helal sanaDostlar selam bu sistemden bende aldım ,
kasaya ek olarak fan veya ssd eklemek gerekir mi ? gerekir ise ne almamı önerırsınız ?
75hzKaç hz bu monitör?
bu ekran güzelmişO sisteme 1080p monitör alın derim.LG 24 GN 650-B olabilir.Birde güzel bir hava soğutma alınabilir.ID COOLING SE 234 tercih edilebilir.
LG 24GN650-B Ultragear 23.8" Monitör 144 Hz 1 ms FHD IPS Gaming Fiyatı - Trendyol
LG 24gn650-b 23.8 Inch 144hz 1ms Fullhd Amd Freesync Ips Hdr10 Pivot Gamıng Moniör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor
Ä°nternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.comwww.gelbura.comMesaj otomatik birleştirildi:
75hz
teşekkürler darısı isteyen arkadaşların başına inşallah.hayırlı olsun herhangibi bir ekleme yapmana gerek yok kasa bu halde baya iyi. monitör içinde amazon.tryi tavsiye ederim güzel indirimler oluyor kalitede cabası
darısı sizlerin başına hocamvallahi iyi almışsın helal sana
hayırlı olsun istersen harddisk ekleyebilirsin monitörde bugun Abdullah abi instagramdan paylaştı özel indirimli monitör videosu gelecekmiş asustanDostlar selam bu sistemden bende aldım ,
75hz ise o monitör alınmaz zaten.
75 hz bende istemiyorum 144hz düşünüyorum75hz ise o monitör alınmaz zaten.
teşekkürler ,hayırlı olsun istersen harddisk ekleyebilirsin monitörde bugun Abdullah abi instagramdan paylaştı özel indirimli monitör videosu gelecekmiş asustan
https://www.amazon.com.tr/WD10EZEX-...x&qid=1621933608&sprefix=WD10E,aps,205&sr=8-1hayırlı olsun istersen harddisk ekleyebilirsin monitörde bugun Abdullah abi instagramdan paylaştı özel indirimli monitör videosu gelecekmiş asustan