AneX
80+ Silver
Dahası
siteye girdim stokta vardı aldım
Bunu yazdığın anda mı aldınız hocam, sayfayı yenilemeye devam etmeyi düşünüyorum dasiteye girdim stokta vardı aldım
yok tam 13:42 de almışımBunu yazdığın anda mı aldınız hocam, sayfayı yenilemeye devam etmeyi düşünüyorum da
Anladım, arada şansımı denemeye devam etmeliyim o halde ahahayok tam 13:42 de almışım
valla şans da frouma girdim da5 stokta dedi dedim bi bakim bi baktım stokta 1 tane kalmış onuda ben aldımd qwjkhdpkhwnqndhıkwqAnladım, arada şansımı denemeye devam etmeliyim o halde ahaha
Dün akşam kredi kartımla bakışıyordum, alamadım. Gün içinde bakmaya devam edeceğim. Kim bilir belki bu akşam da stok olur ahahavalla şans da frouma girdim da5 stokta dedi dedim bi bakim bi baktım stokta 1 tane kalmış onuda ben aldımd qwjkhdpkhwnqndhıkwq
umarım alırsın gün gittikçe şans azalıyor amaDün akşam kredi kartımla bakışıyordum, alamadım. Gün içinde bakmaya devam edeceğim. Kim bilir belki bu akşam da stok olur ahaha
Yapacak bişey yok, ben genel olarak şansı olmayan biriyim. Bu sisteme denk gelemezsem beklemeye geçerimumarım alırsın gün gittikçe şans azalıyor ama
dsotum aktif kal almassam iptal ederim alırsınYapacak bişey yok, ben genel olarak şansı olmayan biriyim. Bu sisteme denk gelemezsem beklemeye geçerim
13.42'de ben de telefondaki kodu girmiştim ama sistemi alamamıştım sana kısmetmiş demek kidsotum aktif kal almassam iptal ederim alırsın
üzüldüm adına kime niyet kime kısmet hacım13.42'de ben de telefondaki kodu girmiştim ama sistemi alamamıştım sana kısmetmiş demek ki
dsotum aktif kal almassam iptal ederim alırsın
Ahaha çok naziksin, iptal etmeden önce PM at pusuda bekliyimdsotum aktif kal almassam iptal ederim alırsın
atarım dsotum babamı bekliyorum havaleyi yapacaz akşamAhaha çok naziksin, iptal etmeden önce PM at pusuda bekliyim