Çözüldü✓ DA V4.5 sistemi aldım 3 sene sonra ekran kartı tavsiyesi lazım

emirayo1

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
15000
Merhabalar herkese;
Donanımarşivi v4.5 sistemim var artık istediğim performansı alamıyorum bilgisayarımdan ve ekran kartı ile güçlendirmek istiyorum çokta anlamadığım için bilgisayarlardan sizlerden öneri ve yardım bekliyorum.
Bilmeyenler için sistem özellikler şu şekilde
Asus Prime B450M-K II
AMD Ryzen 5 5600G
Gskill Ripjaws 16GB (8+8) 3600MHz CL18
Kioxia 500GB NVMe M2 SSD
Corsair CV550 550W 80+ Bronze

bu sistemim için bir ekran kartı önerir misiniz? teşekkür ederim.

Merhabalar herkese;
Donanımarşivi v4.5 sistemim var artık istediğim performansı alamıyorum bilgisayarımdan ve ekran kartı ile güçlendirmek istiyorum çokta anlamadığım için bilgisayarlardan sizlerden öneri ve yardım bekliyorum.
Bilmeyenler için sistem özellikler şu şekilde
Asus Prime B450M-K II
AMD Ryzen 5 5600G
Gskill Ripjaws 16GB (8+8) 3600MHz CL18
Kioxia 500GB NVMe M2 SSD
Corsair CV550 550W 80+ Bronze

bu sistemim için bir ekran kartı önerir misiniz? teşekkür ederim.
9060xt Darboğaz yapabilir ama 15k ya en mantıklı bu sıfır olarak

şartları zorlarım ama genel olarak fps oyunları oynuyorum darboğaz beni üzmez mi?
fps oyunlarında yük cpu ya biniyor çoğunlukla zaten hikayeli oyunlarda falan olur anca darboğaz ama şuanki apu sistemin performansını katlayarak devam ettireceği için sorun olmaz sizin adınıza diye düşünüyorum

fps oyunlarında yük cpu ya biniyor çoğunlukla zaten hikayeli oyunlarda falan olur anca darboğaz ama şuanki apu sistemin performansını katlayarak devam ettireceği için sorun olmaz sizin adınıza diye düşünüyorum
nvidia ekran kartlarından bir önerin varmıdır acaba?

nvidia ekran kartlarından bir önerin varmıdır acaba?
5060ti 16gb önerebilirim 9060 xt 16gb ile aynılar nerdeyse nvidia yapay zeka tarafında önde ama fiyatı daha pahalı

5060ti 16gb önerebilirim 9060 xt 16gb ile aynılar nerdeyse nvidia yapay zeka tarafında önde ama fiyatı daha pahalı
hocam çok teşekkür ederim arkadaşlarım aklımı bulandırmıştı power sorun yaratır dediler anakart sorun yaratır dediler ne yapacağımı bilememiştim tekrardan çok teşekkür ederim.

hocam çok teşekkür ederim arkadaşlarım aklımı bulandırmıştı power sorun yaratır dediler anakart sorun yaratır dediler ne yapacağımı bilememiştim tekrardan çok teşekkür ederim.
bende 600w psu var i5 13400f, 5070 kullanıyorum kart 250w tdp değerine sahip sorunsuz kullanıyorum gerisini siz düşünün

Geri