Neler Yeni

DA V4.5 Sistemi Satmalı mıyım yoksa iade mi etmeliyim?

nifak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Eren
al satçı sevmiyorum

trifor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Emirhan
Arkadaşlar dün bir arkadaşım için v4.5 aldık fakat sonra kendisi mağazadan aldı benim sistem de kaldı sizce iptal mi etmeliyim yoksa satmalımıyım? Satarsam ne kadara satabilirim?
Hocam adana içi veya yakınındaysanız elden alabilirim sistemi.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Hocam hepsini on saniyede ye ben sana sistemi beleş vereyim.:)
Al-Sat yapanlar bu işi ticaret/gelir kapısı olarak yaptığı için genelde üstüne 2000-2500 TL ekleyerek satmaya çalışıyor.
Sen al-sat peşinde değilsin, elinde fazladan bir sistem var. Yani 5.100 TL'ye de satsan kârda oluyorsun.
2 tarafın da işine yarayacak makul bir fiyat ile satarsan, hızlıca elinden çıkartabilirsin. 5.400/5.750 TL arası idealdir.

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu
zor satarsın sebebini söyleyeyim bende al satçıyım tr deki insanlar apu sisteme para vermezler çünkü ekran kartı yok derler ama bilmezler ki işlemcinin içinde güzel bir ekran kartı yatar yani zor ben iptal ettim 400 stok vardı 100 kişinin ihtiyacı olsa 300 kişi al sat yapacak yani rakip de çok
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama ben sabırlıyım bütün parçaları tek tek satarım dersen mantıklı olabilir ama vakit alır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
BAK BURDAKİLERİN 1 TANESİ SATSIN BU FİYATLARA BEN DİŞİMİ KIRARIM ADAMLAR SIFIR TOPLAMA FİYATINDAN FAZLAYA SATIYORLAR HANGİ ENAYİ ALIR
Max al satçı zekası

YURTSEVENGAMER

80+ Silver
hocam cidden satmayı düşünürseniz arkadaş var 2 yıldır bekleyen hemen alır 6k bile olsa alabilme potansiyeli var 10k bütçesi vardı çünkü
Hocam galiba satacağım az da olsa kâr kârdır.
Al-Sat yapanlar bu işi ticaret/gelir kapısı olarak yaptığı için genelde üstüne 2000-2500 TL ekleyerek satmaya çalışıyor.
Sen al-sat peşinde değilsin, elinde fazladan bir sistem var. Yani 5.100 TL'ye de satsan kârda oluyorsun.
2 tarafın da işine yarayacak makul bir fiyat ile satarsan, hızlıca elinden çıkartabilirsin. 5.400/5.750 TL arası idealdir.
Tamamdır önerilerinizi dinleyeceğim hocam. Çok teşekkürler.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,457
İsim
Diyarhan
Satabilirsin 5500 ün üstüne satılabilir mi bilemem ama. İşlemcisi dışında normal fiyatlar.

Top Bottom