YURTSEVENGAMER
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam hepsini on saniyede ye ben sana sistemi beleş vereyim.hocam gelin 5 zurnaya anlaşırım + yanında künefe
Hocam hepsini on saniyede ye ben sana sistemi beleş vereyim.hocam gelin 5 zurnaya anlaşırım + yanında künefe
hocam 20 saniyede yerimHocam hepsini on saniyede ye ben sana sistemi beleş vereyim.![]()
Hocam 20 olmaz orta yolu bulalım 12 de anlaşalım.hocam 20 saniyede yerim
Ya sabıral satçı sevmiyorum
Hocam adana içi veya yakınındaysanız elden alabilirim sistemi.Arkadaşlar dün bir arkadaşım için v4.5 aldık fakat sonra kendisi mağazadan aldı benim sistem de kaldı sizce iptal mi etmeliyim yoksa satmalımıyım? Satarsam ne kadara satabilirim?
hocam cidden satmayı düşünürseniz arkadaş var 2 yıldır bekleyen hemen alır 6k bile olsa alabilme potansiyeli var 10k bütçesi vardı çünküHocam 20 olmaz orta yolu bulalım 12 de anlaşalım.
Al-Sat yapanlar bu işi ticaret/gelir kapısı olarak yaptığı için genelde üstüne 2000-2500 TL ekleyerek satmaya çalışıyor.Hocam hepsini on saniyede ye ben sana sistemi beleş vereyim.![]()
aynenYa sabır![]()
Max al satçı zekasızor satarsın sebebini söyleyeyim bende al satçıyım tr deki insanlar apu sisteme para vermezler çünkü ekran kartı yok derler ama bilmezler ki işlemcinin içinde güzel bir ekran kartı yatar yani zor ben iptal ettim 400 stok vardı 100 kişinin ihtiyacı olsa 300 kişi al sat yapacak yani rakip de çok
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama ben sabırlıyım bütün parçaları tek tek satarım dersen mantıklı olabilir ama vakit alır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
BAK BURDAKİLERİN 1 TANESİ SATSIN BU FİYATLARA BEN DİŞİMİ KIRARIM ADAMLAR SIFIR TOPLAMA FİYATINDAN FAZLAYA SATIYORLAR HANGİ ENAYİ ALIR
Hocam galiba satacağım az da olsa kâr kârdır.hocam cidden satmayı düşünürseniz arkadaş var 2 yıldır bekleyen hemen alır 6k bile olsa alabilme potansiyeli var 10k bütçesi vardı çünkü
Tamamdır önerilerinizi dinleyeceğim hocam. Çok teşekkürler.Al-Sat yapanlar bu işi ticaret/gelir kapısı olarak yaptığı için genelde üstüne 2000-2500 TL ekleyerek satmaya çalışıyor.
Sen al-sat peşinde değilsin, elinde fazladan bir sistem var. Yani 5.100 TL'ye de satsan kârda oluyorsun.
2 tarafın da işine yarayacak makul bir fiyat ile satarsan, hızlıca elinden çıkartabilirsin. 5.400/5.750 TL arası idealdir.
neden böyle düşünüyorsun sebebleriyle açıklar mısınMax al satçı zekası