Neler Yeni

DA V4.5 Sorunlar bitmiyor şimdi de farklı hatalar

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Arkadaşlar ramler arızalıydı gönderdim yenisini gönderdiler açmadım zaten elimde pny nin ramleri vardı onları kullanıyorum diğerlerini satmayı düşünüyorum. Fakat 2 gündür böyle bir şekilde ekran da görüntü gidiyor ve bugün de devam ediyor ara ara durduk yere oyun ortasın da res atıyor pc bilgisi olan var mıdır neden yapar acaba ? Sürekli bir sıkıntı çıkmasından sıkıldım artık.

Ekler

• p1.jpg
    p1.jpg
    217.2 KB · Hit: 148
  • pc2.jpg
    pc2.jpg
    124.7 KB · Hit: 140

buisimsadecebanait

80+ Bronze
Arkadaşlar ramler arızalıydı gönderdim yenisini gönderdiler açmadım zaten elimde pny nin ramleri vardı onları kullanıyorum diğerlerini satmayı düşünüyorum. Fakat 2 gündür böyle bir şekilde ekran da görüntü gidiyor ve bugün de devam ediyor ara ara durduk yere oyun ortasın da res atıyor pc bilgisi olan var mıdır neden yapar acaba ? Sürekli bir sıkıntı çıkmasından sıkıldım artık.
hocam konuyla alakasız ama monitör linkini atabilirmisiniz

Wardom

80+

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu
Sorun sadece ram de olmayabilir. Bende de var V4.5 Bende de aynı sorun vardı ama benim hem işlemcim hem ramlerim değişti

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam konuyla alakasız ama monitör linkini atabilirmisiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorun sadece ram de olmayabilir. Bende de var V4.5 Bende de aynı sorun vardı ama benim hem işlemcim hem ramlerim değişti
Ne yapmam gerekiyor peki ?

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne yapmam gerekiyor peki ?
memtest ve performans testi dene eğer performans testinde de kapanıyorsa işlemci de de sıkıntı var büyük ihtimal

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
memtest ve performans testi dene eğer performans testinde de kapanıyorsa işlemci de de sıkıntı var büyük ihtimal
memtest86 ile test etmiştim ramleri o şekilde göndermiştim performans testini nasıl yapıyoruz k.bakmayın bilgim yok ama

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Amd chipset ve ekran kartı güncellemeleri de yaptım ama dediğiniz nedir anlamadım internette bir şey buldum ama olmadı galiba performans testliyle alakalı

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu
Amd chipset ve ekran kartı güncellemeleri de yaptım ama dediğiniz nedir anlamadım internette bir şey buldum ama olmadı galiba performans testliyle alakalı
İtopya da pc ye bunu indirip test etmişler ve pc kapanmış sonra işlemci bunun için değişmiş raporda öyle yazıyor

Ekler

• 1649883468063.png
    1649883468063.png
    11.8 KB · Hit: 51

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
İtopya da pc ye bunu indirip test etmişler ve pc kapanmış sonra işlemci bunun için değişmiş raporda öyle yazıyor
Anladım ustam teşekkür ederim bulmaya çalışacağım

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Ayrıca furmark testi yaptım 15fps alıyor normal mi bu sistem için ve stres testi yaptım cpu 89 derecelere çıktı apu sistem gpu 50 dereceleri zor görüyor işlemci içinde ki bir ekran kartı bu kadar derece oynaması normal mi acaba ?

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu
Ayrıca furmark testi yaptım 15fps alıyor normal mi bu sistem için ve stres testi yaptım cpu 89 derecelere çıktı apu sistem gpu 50 dereceleri zor görüyor işlemci içinde ki bir ekran kartı bu kadar derece oynaması normal mi acaba ?
XMP ayarını yaptınız mı

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,120
İsim
Semih
Şu V4.5 in derdi sorunları bir türlü bitmedi ya. En sorunlu sistem buydu sanırım. Geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,879
Üyeler
166,099
Son üye
xlqs47
Top Bottom