- En İyi Cevap
- 26
Çaktırma, ben de ne olduğunu çözemedim.Peynir değil mi zaten?
![Face with hand over mouth :face_with_hand_over_mouth: 🤭](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f92d.png)
Çaktırma, ben de ne olduğunu çözemedim.Peynir değil mi zaten?
4bin tl f/p sistem gelicek netArkadaşlar, V5 yakında geliyor. Ne düşünüyorsunuz? Sistem parçaları ne olur sizce?
Haklısın ama belli olmaz.Çok indirim olacağını sanmıyorum bu yüzden o rakamı söyledim, tabii tahmini fakat niye sanmıyorum çünkü çok yakın zamanlarda V4 ve MD2 geldi. 1 Sistem daha kaldırabilir mi itopya indirimli fiyattan bilemedim
katılıyorum reyiz demeleri lazım bide intel yapsın artık yıllar geçtiV5 ''REYİZ''
3200 MHz ram koysa, intel max bildiğim kadarı ile 2666MHz destekliyor. OC desen yok, saf performans okey ama, ram v.s. tüm işleri bozuyor, fakat belli olmaz gelir mi gelir.katılıyorum reyiz demeleri lazım bide intel yapsın artık yıllar geçti
Abdullah ab nin masasında peçete varArkadaşlar, V5 yakında geliyor. Ne düşünüyorsunuz? Sistem parçaları ne olur sizce?
çoğu kişi oc yapmıyor zaten ve intelde ram mhz ı perfonmansı etkilemiyor3200 MHz ram koysa, intel max bildiğim kadarı ile 2666MHz destekliyor. OC desen yok, saf performans okey ama, ram v.s. tüm işleri bozuyor, fakat belli olmaz gelir mi gelir.
"İşinize" bakmanız gerekmektedir.''Reyiz'' değil, ''Reis'' olması gerekmektedir.
Bence artık 6c12t vakti geldi çok 4c8t lik sistem yaptı yTahminim
Uygun fiyatlı kasa [Spec delta olabilir]
10100f veya 3100
1650 Super veya 5500xt
8x2 Ram
b450s2h
480GB SSD
Ve 4000TL Ve altına bekliyorum