Yardım Da yeni sistemin işlemci kullanımı sorunu

Smith & Wesson

80+ Silver
Reaksiyon skoru
976
Arkadaşlar abdullahın testinde cs go da 30 ları geçmiyor işlemci kullanımı ama bende 85 lerde monitör yok tv kullanıyorum çözünürlügü 1920 1080 e aldıgımda ise yine degişmedi sonuçlar acaba işlemcide sorun mu var yoksa tv olduğu için mi böyle yapıyor çünkü arkadaşın 1600 af ile testini yolladıgında işlemci kullanımı gayet olması gereken değerde ama benimki değil resimler burada
unknown.webp
Adsız.webp

Önemli olan FPS. İşlemci çok güçlü olduğu için kendini zorlamıyor.

Dostum msi afterburnerdan bütün iş parçacıklarını izlemeyi açtıysan sadece iki iş parçacığı gözüküyor diğer 5 çekirdek inaktif o zaman

Önemli olan FPS. İşlemci çok güçlü olduğu için kendini zorlamıyor.
kendini zorlamıyor mu 90 larda calısıyor normalde 30 lara düşmesi gerek
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dostum msi afterburnerdan bütün iş parçacıklarını izlemeyi açtıysan sadece iki iş parçacığı gözüküyor diğer 5 çekirdek inaktif o zaman
hangilerini açmam gerekiyor

kendini zorlamıyor mu 90 larda calısıyor normalde 30 lara düşmesi gerek

hangilerini açmam gerekiyor
kaç tane cpu gözüküyor ? cpu1 cpu2 ...cpu12 olması lazım 12 tane

ki zaten csgo Max 2 iş parçacığı kullanan bir oyun sizin izlemeyi açtığınız parçacıklar kullanılmış olabilir diğer parçacıklar kullanılmıyordur iş parçacığı izleme yerine cpunun tamamını izlemeye alırsanız (tek çentikli) yüzde 30larda gezer yine

TV Kaç İnç ?

Büyük İhtimalle TV'ye bağlı olduğu için böyle yapıyordur. CSGO Ayarlar'da TV - Bilgisayar Monitör'ü diye bir ayar hatırlıyorum. Bunu denediniz mi ?

Monitör'lerin Pixelleri TV'ye oranla göre daha küçük ve yoğun.

Çok büyük olasılıkla Ekran Kartı Görüntüyü hızlı işleyemediği için. İşlemci'ye yük biniyor. TV'den dolayı.

TV Kaç İnç ?

Büyük İhtimalle TV'ye bağlı olduğu için böyle yapıyordur. CSGO Ayarlar'da TV - Bilgisayar Monitör'ü diye bir ayar hatırlıyorum. Bunu denediniz mi ?

aynen böyle bir ayar var. Onu yapmayı deneyin

kaç tane cpu gözüküyor ? cpu1 cpu2 ...cpu12 olması lazım 12 tane

ki zaten csgo Max 2 iş parçacığı kullanan bir oyun sizin izlemeyi açtığınız parçacıklar kullanılmış olabilir diğer parçacıklar kullanılmıyordur iş parçacığı izleme yerine cpunun tamamını izlemeye alırsanız (tek çentikli) yüzde 30larda gezer yine
kardesim onunla bi ilgisi yok ya abdullah ta testte 1 tane acıyor hepsini açmıyor

Adsız.webp

TV Kaç İnç ?

Çok büyük olasılıkla Ekran Kartı Görüntüyü hızlı işleyemediği için. İşlemci'ye yük biniyor. TV'den dolayı.
bende onu düşünüyorum monitörle bu şekilde olursa iade edecegim

Dostum iş parçacığı açmıyor genel cpu kullanımını açıyor sen spesifik olarak iş parçacığı açmışsın yahu senin iki tane işlemcin var mı da iki işlemci göstersin ?
neden testlerde 1 tane acıyorlar o zaman arkadasta 1 tane acmıs 30 ları geçmiyor

Arkadaşlar abdullahın testinde cs go da 30 ları geçmiyor işlemci kullanımı ama bende 85 lerde monitör yok tv kullanıyorum çözünürlügü 1920 1080 e aldıgımda ise yine degişmedi sonuçlar acaba işlemcide sorun mu var yoksa tv olduğu için mi böyle yapıyor çünkü arkadaşın 1600 af ile testini yolladıgında işlemci kullanımı gayet olması gereken değerde ama benimki değil resimler buradaAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
@Abdullah Hacıgül tv den oynadıgım için olabilir mi monitör gelmedi daha ?

Bu arada Neden CPU 1 ve 2'yi açtınız.

Afterburner'da (CPU USAGE) yazanı açmanız yeterli.

Geri