Tost Kayaoğlu
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
yansıma x62 tane MSAA var 2'side mi reis?
msaa x4
yansıma x62 tane MSAA var 2'side mi reis?
Brom şimdi format atmadan önce gta online da 100 150 arası alıyordum sonra 60 80 oluyor online modda single da yine aynı değerleri alıyorum neyden kaynaklı olabilir şimdi yüklü değil ama girip denerdim yoksa
özleyeceksin...Fazla oyun açmıyor açtığı oyunlarıda en düşük ayarda oynamak zorundayım ne zorluklar çektim şimdiye kadar bu bilgisayarda oyun takılır 5 dakika açılmaz oyunun sistem gereksinimleri yetmediği için açılmaz her oyunu oynayamam ama yeni bilgisayara geçtiğim zaman bu olanları özler miyim bilmiyorum.
driver sürümün neBrom şimdi format atmadan önce gta online da 100 150 arası alıyordum sonra 60 80 oluyor online modda single da yine aynı değerleri alıyorum neyden kaynaklı olabilir şimdi yüklü değil ama girip denerdim yoksa
Özlersin ben özlüyorum ama tabi iyi sistem her zaman iyidir yine de pişman etmiyor şayet ben aldığıma pişman olmadım oynamasam bile eskisi kadar birde ben iş gereği hep bilgisayar başındayım belki de artık yaşlandım eskisi gibi olmuyorFazla oyun açmıyor açtığı oyunlarıda en düşük ayarda oynamak zorundayım ne zorluklar çektim şimdiye kadar bu bilgisayarda oyun takılır 5 dakika açılmaz oyunun sistem gereksinimleri yetmediği için açılmaz her oyunu oynayamam ama yeni bilgisayara geçtiğim zaman bu olanları özler miyim bilmiyorum.
Sertifikalı olanözleyeceksin...
Mesaj otomatik birleştirildi:
d
driver sürümün ne
bende o sürümde düşük alıyordum son süsürümüne geçtim 20 30 fps arttı bende inanamadımÖzlersin ben özlüyorum ama tabi iyi sistem her zaman iyidir yine de pişman etmiyor şayet ben aldığıma pişman olmadım oynamasam bile eskisi kadar birde ben iş gereği hep bilgisayar başındayım belki de artık yaşlandım eskisi gibi olmuyor
Sertifikalı olan
herhangi bir sorun yaşamadım şuana kadarbende o sürümde düşük alıyordum son süsürümüne geçtim 20 30 fps arttı bende inanamadım
Bi deneyeyim bakalım son sürümübende o sürümde düşük alıyordum son süsürümüne geçtim 20 30 fps arttı bende inanamadım
herhangi bir sorun yaşamadım şuana kadar
Sıkıntı su ama online modda oluyordu single da aynı değerleri alıyorum birde sadece gta da olmuştu o problembende o sürümde düşük alıyordum son süsürümüne geçtim 20 30 fps arttı bende inanamadım
herhangi bir sorun yaşamadım şuana kadar
özleyeceksin...
d
driver sürümün ne
Eski bilgisayarı kardeşime verecek zaten babam ama elektrik faturası tavan yapacak zaten ders yapmıyor kardeşim neyse verirsede bilgisayarı arada girip oynayıp hasretimi gideririmÖzlersin ben özlüyorum ama tabi iyi sistem her zaman iyidir yine de pişman etmiyor şayet ben aldığıma pişman olmadım oynamasam bile eskisi kadar birde ben iş gereği hep bilgisayar başındayım belki de artık yaşlandım eskisi gibi olmuyor
Sertifikalı olan
gta nın genel olarak bir optimizasyon sorunu varBi deneyeyim bakalım son sürümü
Sıkıntı su ama online modda oluyordu single da aynı değerleri alıyorum birde sadece gta da olmuştu o problem
Olur ya brom imkanın varsa al bence pişman olmazsın merak etmeEski bilgisayarı kardeşime verecek zaten babam ama elektrik faturası tavan yapacak zaten ders yapmıyor kardeşim neyse verirsede bilgisayarı arada girip oynayıp hasretimi gideririm
Olabilir bromgta nın genel olarak bir optimizasyon sorunu var