114hz bir monitör kullanmak istiyorum ek olarak alabileceğim LG'nin monitörü bütçeme uygundu ama pek beğenmedim açıkçasıKeşke satın alırken ek olarak monitörüde katsaydınız ucuza geliyor ben aoc 24 inç 75hz monitörünü 999tlye aldım kasayla beraber normalde 1283 TL monitör
bütçeni biraz arttırabilirsen 240 hz 1ms https://www.monsternotebook.com.tr/oyuncu-monitoru/aryond-A27-V1-1/ 2000 tl ye tertemiz ama fps oyunları oynamıyorsan bu kadarına gerek olmadığını düşünüyorum cs ve valorant dışında ultra grafiklerde herhangi bir oyundan 240 fps alamaz o sistemAOC 23.8" 24G2U 144Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD Freesync Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 23.8" 24G2U 144Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD Freesync Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 24G2U ITOPYA'da.www.itopya.com
Bütçe ?Da3 sistemi 3500x olarak satın aldım. Bu sisteme uygun olarak hangi monitörü almalıyım?
Yoğunlukla valorant ve FPS oyunları oynuyorum aslında ama ne olur bilemiyorum o yüzden 144hz düşündümAOC 23.8" 24G2U 144Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD Freesync Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 23.8" 24G2U 144Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD Freesync Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 24G2U ITOPYA'da.www.itopya.comMesaj otomatik birleştirildi:
bütçeni biraz arttırabilirsen 240 hz 1ms https://www.monsternotebook.com.tr/oyuncu-monitoru/aryond-A27-V1-1/ 2000 TL ye tertemiz ama fps oyunları oynamıyorsan bu kadarına gerek olmadığını düşünüyorum cs ve valorant dışında ultra grafiklerde herhangi bir oyundan 240 fps alamaz o sistem
1500 1600Bütçe ?
Yoğunlukla valorant ve FPS oyunları oynuyorum aslında ama ne olur bilemiyorum o yüzden 144hz düşündüm
Mesaj otomatik birleştirildi:
1500 1600
James Donkey monitörleri için çok kötü yorumları görüyorum nedendir acaba bilgin var mı kullandın mı daha önce?James Donkey JD27FG1MS144 27'' 1ms 144Hz Full HD FreeSync Gaming Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bilmiyorum ama incelemede anlatıyorJames Donkey monitörleri için çok kötü yorumları görüyorum nedendir acaba bilgin var mı kullandın mı daha önce?
Bu monitör gerçekten iyi.Bilmiyorum ama incelemede anlatıyor
27" modelini arkadaşım yaklaşık 6-7 aydır kullanıyor gayet memnun fakat şu an fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum.O monitöre o fiyat çok.Daha bilenen markalara yönelebilirsiniz bütçeniz varsa.James Donkey monitörleri için çok kötü yorumları görüyorum nedendir acaba bilgin var mı kullandın mı daha önce?