DA3 sisteminde windows desteği

Reaksiyon skoru
8
Arkadaşlar da3 sistemini aldım ve bilmediğimden soruyorum.da3 sistemi bana geldiğinde windowsun en son sürümü kurulu olarakmı geliyor yoksa onu ayrı bir bilgisayarcıya mı yaptırmam lazım? sadece windows değil bios ayarlarını falan kendiminizmi yapması lazım yoksa içerisinde kurulu bir şekildemi geliyor gerçekten çok fazla sistem almadığım için bu tarz şeylerde pek bir bilgim yok merak ettiğimden soruyorum cevaplarsanız sevinirim.

Arkadaşlar da3 sistemini aldım ve bilmediğimden soruyorum.da3 sistemi bana geldiğinde windowsun en son sürümü kurulu olarakmı geliyor yoksa onu ayrı bir bilgisayarcıya mı yaptırmam lazım? sadece windows değil bios ayarlarını falan kendiminizmi yapması lazım yoksa içerisinde kurulu bir şekildemi geliyor gerçekten çok fazla sistem almadığım için bu tarz şeylerde pek bir bilgim yok merak ettiğimden soruyorum cevaplarsanız sevinirim.

deneme sürümü kurulu geliyor. bitince de internetten maks.20 tl ye windows key alabilirsin.

deneme sürümü kurulu geliyor. bitince de internetten maks.20 TL ye windows key alabilirsin.

Deneme sürümü kurulu olarak geliyor.

vay anasını bende kurayım benim çöpe

kanka bende aldım win10 lisanssız şekilde geliyor pro mu filan bilmiyorum nasıl geldiğini ona bakarsın etkinleştirirsin biosta güncel hali ile geliyor sorun olmaz yani sadece bi biosa girip ayarlara bak bide windows u etkinleştir başka bişey yok ondan sonra indir oyununu oyna keyfine bak

anladım arkadaşlar çok sağolun bilgisayarcıya yaptırmam gereken ekstra bişey yok yani direk pcyi aldığım gibi oynayabiliyorum

Windows kuruyolar mı kurulmuyo deniyodu forumda freedos geliyo kendin kuruyosun diyorlardı tekrardan kurmaya mı başladılar

Windows kuruyolar mı kurulmuyo deniyodu forumda freedos geliyo kendin kuruyosun diyorlardı tekrardan kurmaya mı başladılar
anladığım kadarıyla windowsun deneme sürümü geliyor ve deneme sürümü bittikten sonra yeni bir key alarak veya başka türlü windowsu orjinal yapabiliyorsun

anladım arkadaşlar çok sağolun bilgisayarcıya yaptırmam gereken ekstra bişey yok yani direk pcyi aldığım gibi oynayabiliyorum
Bilgisayarcıya mümkün olduğunca getirmemeye çalış. Güven olmaz onlara

Bilgisayarcıya mümkün olduğunca getirmemeye çalış. Güven olmaz onlara
bios güncel geliyorsa ve her gelen yeni güncellemede kendini otomatikman güncelliyorsa bilgisayarcıya yaptırmam gereken bişey olmaz zaten büyük ihtimalle

Kanka biraz geç gördüm de, itopya önceden deneme sürümü ile gönderiyordu bende DA3 satın aldım ve mail attım. Artık deneme sürümünün gelmediğini söylediler, freedos olarak geliyor yani kendin kurman lazım

Geri