Neler Yeni

Daewoo Televizyon alınır mı?

DA_mødları_çok_iyi

Cezalı
80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
3,320
Dostlar selam, Hepsiburada hemen al sonra öde ile, Daewoo 58DM54U almayı düşünüyorum, sizce alınır mı? Başka öneri yapmayın çünkü tek seçenek bu, ya bunu alacağım ya almayacağım.

Dostlar selam, Hepsiburada hemen al sonra öde ile, Daewoo 58DM54U almayı düşünüyorum, sizce alınır mı? Başka öneri yapmayın çünkü tek seçenek bu, ya bunu alacağım ya almayacağım.
neyde kullanaacaksız salon/pc için fln bu arada geçen sene 3.5kya aldığımız vestel 9k civarı olmuş böyle €konomimizi sevsinler

neyde kullanaacaksız salon/pc için fln bu arada geçen sene 3.5kya aldığımız vestel 9k civarı olmuş böyle €konomimizi sevsinler
PC değil, odamda youtube netflix gibi şeyler için kullanacağım. Belki arada fifa olabilir.

Hocam aklıma istemsizce bu geldi 😅
Şaka bir yana bu bütçedeki televizyonlarda bilindik markalar varsa onlara yönelmenizi tavsiye ederim ama yoksa yapacak bir şey yok. A101'deki Toshiba modellerini Vestel üretiyor galiba onlara da bakabilirsiniz.

smart tv özelliği güncelleme almaz ise normal tvden farkı kalmaz bilesin :kekw:

Hocam ilk mesajda belirttim okudunuz mu? Bu televizyonda vestel sayılır panelide lg panel. BAŞKA BİR YERDEN ALMA ŞANSIM YOK YOK YOK.
Hocam kusura bakmayın görmemişim. Hepsiburada'da bu fiyatlarda bu televizyon varsa ve bütçe bu kadarsa alınabilir.

Anlamadım hocam
haydaaa hani bunlarda bir işletim sistemi oluyor hani yotubedur internette gezinmedir filmdir bırt zırt izlemek için web tarayıcı kullaniyoruz ya smart tvler üzerinden güncelleme almaz ise tv bir süre sonra girilmiyor uygalamalara tv nin alırken en az 2 yıl güncelleme alabilecek tvlere bak

haydaaa hani bunlarda bir işletim sistemi oluyor hani yotubedur internette gezinmedir filmdir bırt zırt izlemek için web tarayıcı kullaniyoruz ya smart tvler üzerinden güncelleme almaz ise tv bir süre sonra girilmiyor uygalamalara tv nin alırken en az 2 yıl güncelleme alabilecek tvlere bak
Evet hocam buna pek dikkat etmemiştim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 yıl garantili imiş, android bir cihaz istersem 3K daha fazla ödemem gerekiyor o fiyata zaten tv box alabilirim o yüzden kararsızım şuan :D

Son düzenleme:
Evet hocam buna pek dikkat etmemiştim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 yıl garantili imiş, android bir cihaz istersem 3K daha fazla ödemem gerekiyor o fiyata zaten tv box alabilirim o yüzden kararsızım şuan :D
hocam monitörünüz varsa https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-box-s-4k-android-tv-box-pm-HB00000EUG0Z yada https://www.akakce.com/c/?s=6&v=12088&p=1577905966&c=17384&g=347050233&f=/r/?pr=1577905966&vd=12088&pg=347050233 bakabilirsiniz evdeki eski tvye aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,430
Üyeler
173,377
Son üye
regalo
Geri