ijustfaruk
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
@DonanımFikir hocam gümrük sınırı olarak aynı üründen 2 tane diye belirtmiş garantici olmak istedimBen 3 tane aldım noldu ki hocam
@DonanımFikir hocam gümrük sınırı olarak aynı üründen 2 tane diye belirtmiş garantici olmak istedimBen 3 tane aldım noldu ki hocam
3. Linkteki siyahlı kırmızılı model miBisiklet kullanan varsa kaçırılmayacak fiyat normal fiyatı '400'TL bandında
link bırakıyorum yurt dışından geliyor 29.99 TL den başka ücret istemiyorlar ücretsiz kargo.
Yapıştırın
Maniac Race Wear hafif eldiven, dağ bisikleti, Downhill Enduro motokros Freeride DH MX MTB BMX Quad Cross için, hızlı kurur, kaymaz ve nefes alır, renk grafiti, L beden : Amazon.com.tr: Moda
Maniac Race Wear hafif eldiven, dağ bisikleti, Downhill Enduro motokros Freeride DH MX MTB BMX Quad Cross için, hızlı kurur, kaymaz ve nefes alır, renk grafiti, L beden : Amazon.com.tr: Modawww.amazon.com.trManiac Race Wear hafif eldiven, dağ bisikleti, Downhill Enduro motokros Freeride DH MX MTB BMX Quad Cross için, hızlı kurur, kaymaz ve nefes alır, renk Mogli (XL) : Amazon.com.tr: Moda
Maniac Race Wear hafif eldiven, dağ bisikleti, Downhill Enduro motokros Freeride DH MX MTB BMX Quad Cross için, hızlı kurur, kaymaz ve nefes alır, renk Mogli (XL) : Amazon.com.tr: Modawww.amazon.com.trManiac Race Wear hafif eldiven, dağ bisikleti, Downhill Enduro motokros Freeride DH MX MTB BMX Quad Cross için, hızlı kurur, kaymaz ve nefes alır, renk Coord, Beden S : Amazon.com.tr: Moda
Maniac Race Wear hafif eldiven, dağ bisikleti, Downhill Enduro motokros Freeride DH MX MTB BMX Quad Cross için, hızlı kurur, kaymaz ve nefes alır, renk Coord, Beden S : Amazon.com.tr: Modawww.amazon.com.tr
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
İlk üründen 2 tane 2.sinden 1 tane aldım@DonanımFikir hocam gümrük sınırı olarak aynı üründen 2 tane diye belirtmiş garantici olmak istedim
Amazonda ürünün resmi yoktaev
evet hocam
Spor çantasıda aynı şekilde yanlış fiyatlandırma yüzünden ucuza satılmıştı satıcı ürün iptali için müşteriye yalvardı amazonda zorunluluğunuz yok dedi satıcıyı zor duruma sokmak istemeyen iptal etti ben ürünümü alırım diyen etmedi sonuç olarak siparişi iptal etmeyenlere ürün ulaştı böyle bir durum olursa birini iptal ederim birini alırım açgözlülüğe gerek yok 30 euroya satılan ürün max 3-5 euroya üretiliyordur ama zarar zarardır kimseyi zor duruma sokmayalımB2BA kendi sitesinde 30 Euro. Yüksek ihtimalle para birimini Euro yerine TL yaptılar. Aldım bir tane ama geleceğini sanmıyorum.
Ona 200 tl hayatta vermezler fox'un malları o civarlarda.Zaten eldivende korumaya dair bir şey yokeywh bro al sat için aldım en düşük 200 den satsam 5 tanesini 1k iyi para ama dediğim gibi inşallah cidden hakedecek şekilde gelir.
(sanada h.o
Yeni stoklar gelmişBisiklet kullanan varsa kaçırılmayacak fiyat normal fiyatı '400'TL bandında
link bırakıyorum yurt dışından geliyor 29.99 TL den başka ücret istemiyorlar ücretsiz kargo.
Yapıştırın
Maniac Race Wear hafif eldiven, dağ bisikleti, Downhill Enduro motokros Freeride DH MX MTB BMX Quad Cross için, hızlı kurur, kaymaz ve nefes alır, renk grafiti, L beden : Amazon.com.tr: Moda
Maniac Race Wear hafif eldiven, dağ bisikleti, Downhill Enduro motokros Freeride DH MX MTB BMX Quad Cross için, hızlı kurur, kaymaz ve nefes alır, renk grafiti, L beden : Amazon.com.tr: Modawww.amazon.com.trManiac Race Wear hafif eldiven, dağ bisikleti, Downhill Enduro motokros Freeride DH MX MTB BMX Quad Cross için, hızlı kurur, kaymaz ve nefes alır, renk Mogli (XL) : Amazon.com.tr: Moda
Maniac Race Wear hafif eldiven, dağ bisikleti, Downhill Enduro motokros Freeride DH MX MTB BMX Quad Cross için, hızlı kurur, kaymaz ve nefes alır, renk Mogli (XL) : Amazon.com.tr: Modawww.amazon.com.trManiac Race Wear hafif eldiven, dağ bisikleti, Downhill Enduro motokros Freeride DH MX MTB BMX Quad Cross için, hızlı kurur, kaymaz ve nefes alır, renk Coord, Beden S : Amazon.com.tr: Moda
Maniac Race Wear hafif eldiven, dağ bisikleti, Downhill Enduro motokros Freeride DH MX MTB BMX Quad Cross için, hızlı kurur, kaymaz ve nefes alır, renk Coord, Beden S : Amazon.com.tr: Modawww.amazon.com.tr
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
3 ürün hariç 400 küsür bence bilerek yapılmış yeni marka gibi duruyor tanıtım v.b. amaçlı olabilir.B2BA kendi sitesinde 30 Euro. Yüksek ihtimalle para birimini Euro yerine TL yaptılar. Aldım bir tane ama geleceğini sanmıyorum.
Türkiyede hiç satışı yok belki ucuz yoldan tanıtım tarzı bişeyler olabilir3 ürün hariç 400 küsür bence bilerek yapılmış yeni marka gibi duruyor tanıtım v.b. amaçlı olabilir.