vettunivezzeytuni
80+ Bronze
Çok iyi oldu. MTB vardı eldiven bakıyordum fakat fiyatlar malum. 2 tane aldım grafitti modelinden bir M bir L inşallah vergi falan çıkmaz.
Vergiler satıcı tarafından karşılanır yazıyor hocam inş öyle olur.Çok iyi oldu. MTB vardı eldiven bakıyordum fakat fiyatlar malum. 2 tane aldım grafitti modelinden bir M bir L inşallah vergi falan çıkmaz.
hayırlısı abi vergi gelirse de öderiz ya değer bence (uçuk fiyat olmadığı sürece)Vergiler satıcı tarafından karşılanır yazıyor hocam inş öyle olur.
Tüm ürün bazında Aylık 5, ürün başı maksimum 2Yurtdışından ürün alma sınırı kaçtı hocam
Kesinlikle vergi olursa kargo geldiğinde mi ödemesi oluyor kargocuyahayırlısı abi vergi gelirse de öderiz ya değer bence (uçuk fiyat olmadığı sürece)
Böyle bir sınırlama varsa çok kötü olmuş.Tüm ürün bazında Aylık 5, ürün başı maksimum 2
Aylık memura göre değişmiyor ama. Ürün başı sayısı memura göre değişiyor. Çünkü bazen geçiyor bazen geçmiyor.Tüm ürün bazında Aylık 5, ürün başı maksimum 2
Öyle deniliyor genelde bakabilirsin, istisnalar olabiliyor nadiren.Aylık memura göre değişmiyor ama. Ürün başı sayısı memura göre değişiyor. Çünkü bazen geçiyor bazen geçmiyor.
İyiymiş o zamanHer ürün B2BA-SHOP tarafından gönderilir yazıyor 29 TL olanda 400 TL olanda
Tüh ya görseli olmayan ürünü beğenip bir tanede ondan almıştım diğerini iptal edeyim o zaman sıkıntı çıkmasınTüm ürün bazında Aylık 5, ürün başı maksimum 2
İlk üründen s son üründen xs aldım 3. ürünüde iptal ettimDüzeltirsin ilk ürün güzel renkleri canlı.
Ben 3 tane aldım noldu ki hocamİlk üründen s son üründen xs aldım 3. ürünüde iptal ettim