Güzel duruyor diye giyilirAldım valla 1 tane , bisikletim de yok ama kışın giyerim azda olsa ısıtır
Benim görüşümde bu yönde dostumbeyler harbi aklıma gelmedi değil dediğiniz gibi yanlış fiyatlandırmada olabilir çünkü yabancı sitelerde 29.99 euro :d bu arada 547 liraya denk geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada bu tarz eldivenler aliexpresste bile en düşük 200 TL bunun ortalama türkiye satış fiyatı 400-500 olmalı bence ama biz 350 den versek yine iyi.
Bulamadım atar mısınız?Google'de var görsellerde
9 tane aldım
ya artık şansa kalmış ama ben bu fiyata bu ürünleri almışım :d ve o yazı orda yazıyorsa kanıtımda var demektirki artık hiçbirşey yapmazlar.
Direkt atladım sağ ol.Bisiklet kullanan varsa kaçırılmayacak fiyat normal fiyatı '400'TL bandında
link bırakıyorum yurt dışından geliyor 29.99 TL den başka ücret istemiyorlar ücretsiz kargo.
Yapıştırın
Maniac Race Wear hafif eldiven, dağ bisikleti, Downhill Enduro motokros Freeride DH MX MTB BMX Quad Cross için, hızlı kurur, kaymaz ve nefes alır, renk grafiti, L beden : Amazon.com.tr: Moda
Maniac Race Wear hafif eldiven, dağ bisikleti, Downhill Enduro motokros Freeride DH MX MTB BMX Quad Cross için, hızlı kurur, kaymaz ve nefes alır, renk grafiti, L beden : Amazon.com.tr: Modawww.amazon.com.trManiac Race Wear hafif eldiven, dağ bisikleti, Downhill Enduro motokros Freeride DH MX MTB BMX Quad Cross için, hızlı kurur, kaymaz ve nefes alır, renk Mogli (XL) : Amazon.com.tr: Moda
Maniac Race Wear hafif eldiven, dağ bisikleti, Downhill Enduro motokros Freeride DH MX MTB BMX Quad Cross için, hızlı kurur, kaymaz ve nefes alır, renk Mogli (XL) : Amazon.com.tr: Modawww.amazon.com.tr
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Yurtdışından ürün alma sınırı kaçtı hocamBu arada amazon'daki pazaryeri yurtdışı satıcılardan aldığınız üründe vergi çıkar veya çıkmaz.
Çıktığı sipariş de oldu çıkmayan da oldu.
Yani Amazon'a bu konuda %100 güvenmeyin.
Bende çıkmıştı, iade istedim, birkaç haftaya iade olur dedi görevli.