❌İndirim Bitti! SON 2 TANE!! XDRİVE ANKA OYUNCU KOLTUĞU AMAZONDA 7963TL!

Sen bu aralar çok araştırdın hangisi iyi? Xdrive mi, hawk mı yoksa exvega mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xprime dan dolayı ve görünüş ve tasarımdan dolayı xdrive'a aşırı önyargılıyım.
exvega aralarındaki en iyisi andromeda hele mükemmel , hawk fab v4 çok fazla kullanıcısı var kimisi çok iyi diyor kimisi kötü , xdrive güzeldi sanırım bazı modelleri çöpken bazıları iyiydi. Ben fab v4 aldım indirimde 1500tl ucuza geldi bakalım nasıl olcak.

bende var aynı koltuk çok memnunum. ben bayiye sordum hira anka aynı model. biri yurt içi diğeri yurt dışına satılıyor dyee isimler farklı dedi. orj xdrive mağazasıydı

exvega aralarındaki en iyisi andromeda hele mükemmel , hawk fab v4 çok fazla kullanıcısı var kimisi çok iyi diyor kimisi kötü , xdrive güzeldi sanırım bazı modelleri çöpken bazıları iyiydi. Ben fab v4 aldım indirimde 1500tl ucuza geldi bakalım nasıl olcak.
Anladım, ben bir ada yine exvega 8-9k ya düşünce deniyecem, bazı koltuk siteleri iade kabul etmiyor, amazon üzerinden alırsam iadem olur.

ben de alali cok az oldu. baya arastirdim. exvega yorumlari fake. hb veya trendyol yorumlarina girersen gorursun. Bazi aldatmacalari var ve kamufle etmeye calisiyor. Xprime kopya marka plastik aksamlarindan cok sikayetciler. Hawkda da yastiklar problem. Xdrive kumas en mantikli tercih oldu bu surecte. 15li plus serisi kupon ve cashbacklerle 7-7.5 civarina bulunabilir.
Alma diyorsun 🤣 zito gaming'e ne diyorsun evde kardeşime warrior olanı aldım bana çok rahat geldi. Sırt oturma yeri baya rahat. Sırt bölgesi yakın koltuk istiyorum. Koltuk yapacaklar diye bacak yerini uzatıyorlar üstüne geniş yapıyorlar sağ soldan kıçını ve sırtını kavramıyor üstüne basenin uyuşuyor. Örnek xprime 😡

Onun dışında terleyen biri değilim kumaş, deri veya delikli birşeyler umrumda değil.

Sadece yorumlara değil çeşitli forumlardaki incelemelere de baktım.

Exvega kucuk oturma alanina sahip. Bircok kisi bundan dert yaniyor. Iadeyi de kurulum yapildigi icin kabul etmiyor exvega. Senden zaten daha once fiyata eklemis oldugu 200tl yi de sana geri verebilirmis ama bir sarti var. Ona bol memnuniyetli bol yildizli ove ove bitiremeyecegin bir yorum yazmak. Bu tamamen sahtecilik. Ayni olayi xdrive de yapiyor fakat bir yildiz da versen, fotograf eklemesen bile sana yine de para geri odemesini yapiyor. Ben sok market kuponu istedim xdriveden ve ayni gun icinde geldi kullandim. Yorumumda foto vesaire yoktu zaten herhangi bir zorlama da yoktu yuksek vermelisin diye. Soyleyeceklerim bu kadar, sonradan pisman olmayin.

(ek: exvega koltuklardan cikan kart)
(bkz: 5 yildiz , fotografli , memnun yorum)
1761438843774.webp

Aktif olarak kullanıyorum. Memnunum tavsiye ederim.

Aktif olarak kullanıyorum. Memnunum tavsiye ederim.
Hocam sizde de öne arkaya sağa sola hafif sallanma var mı peki ? sanki amartisörde boşluk var gibi. Arkaya doğru yaslanıp öne doğru sandalyeyi sallayınca sallanıyor gibi

Hocam sizde de öne arkaya sağa sola hafif sallanma var mı peki ? sanki amartisörde boşluk var gibi. Arkaya doğru yaslanıp öne doğru sandalyeyi sallayınca sallanıyor gibi
Merhaba,

Hayır bende öyle bir şey yok

Geri