Yardım Oyuncu Koltuğu Önerisi

Toryum 1 yıldır kullanıyorum gıcırtı dışında hiç bir sorun yaşamadım. Gıcırtı olunca da wd40 ile hallediyorum. Ama kolçakları ileri geri hareket etmiyor sadece yukarı aşağı ve sağa sola çapraz şeklinde. Benim için sorun değil de haberin olsun.

Sırtın genişse kardeşim oyuncu koltuklarından uzak dur o racing tarz koltukların kıvrımları tüm sırtına giriyor çok kötü ayrıca bir xdrive bayisi bulup deneyebilirsin söylediğim konu harici sorun çıkarmadı ayrıca 3 yıl sonra tekerleri kırıldı onu da söyleyeyim..

Masa olarak arpelia markasının 140x70x73 çalışma masasını aldım arkadaşlar.

Konuyu oyuncu koltuk önerisi olarak değiştiriyorum ve önerilerinizi bekliyorum.
Valla bir arkadas hawk alma demis ama sebebini yazmamis. Ben yaklasik 3 senedir hawk fab v1 kullaniyorum. Iki defa kolcak degistirdim. Bir defa alt mekanizma degistirdim. Hepsi garanti kapsamindaydi. Garanti suresince nazik, guzel ve ilgili davrandilar. Hala kullanmaktayim. Memnunum. Ama bel yastigi sirt tarafi ile oturulan kisim arasindaki araliktan disari, arkaya dogru kayip cikiyor. Boyle bir koltuk almayi dusunursen bence buna da dikkat etsen iyi olur, bazen can sikici olabiliyor.

Valla bir arkadas hawk alma demis ama sebebini yazmamis. Ben yaklasik 3 senedir hawk fab v1 kullaniyorum. Iki defa kolcak degistirdim. Bir defa alt mekanizma degistirdim. Hepsi garanti kapsamindaydi. Garanti suresince nazik, guzel ve ilgili davrandilar. Hala kullanmaktayim. Memnunum. Ama bel yastigi sirt tarafi ile oturulan kisim arasindaki araliktan disari, arkaya dogru kayip cikiyor. Boyle bir koltuk almayi dusunursen bence buna da dikkat etsen iyi olur, bazen can sikici olabiliyor.
Exvega vesta nasıldır

Malesef bir bilgim yok. Tecrube de etmedim, yorumlarina da rastlamadim. Bilgim dahilinde bir marka degil
Xdrive Toryum düşünüyorum hocam ama yanları deri gibi o kafamı çok bulandırıyor

Hocam Hawk Fame modelini kullanıyorum 1 seneden uzun süredir. Antalya'da yaşıyorum. Terletme sıfır ki deri koltuk alırsan bu problemle çok uğraşırsın baştan söyliyim. Aşırı rahat. Hiçbir bakımını yapmadım sıfır gıcırdama. Bel-boyun desteği 10/10. Oturduğun sünger ne çok yumuşak ne çok sert saatlerce otursan bile hissettirmiyor. Direkt Hawk alma diye öneri yapacağınıza sebeplere dayandırın. Bakmış olduğun xDrive koltuğa bi göz attım fiyat olarak da aralarında az bir fark var. Boyum 1.83 kilom 90 bu arada. Karar senin hocam.

O markayi tecrube etmedim. Fakat sunu soyleyebilirim: deri doltuklar icin pek ic acici yorumlar okumadim. Terletmesiydi, hava aldirmamasiydi vs. Benim koltugum yani hawk fab v1 kumas ve rahat. Ben memnunum, sunu da bil benim imkanim buna yetti diye ben bunu aldim. Eger imkanim fazla olsaydi 3 sene once siparis gunu daha kaliteli seylere bakardim diye dusunuyorum. Acele etme, buraya sor eyw ama bu kolutugu, sunu, alirim dediklerini arastir yorumlara bak. Aceleye getirme bence. Bi de 'ama yanları deri gibi' demisin bi arastir. Gir youtube tan bak. Acele etme

Arkadaşlar iyi günler iyi forumlar.

Güzel bir Bilgisayar masası ve Oyuncu Koltuğu önerisi istiyorum sizlerden. Bilgisayar Kasasını da masanın üstüne koyacağım o yüzden 140 145 150 cm civarlarında uzunluğa sahip olsa süper olur(Oyuncu Masası olmak zorunda değil).

Oyuncu Koltuğu Olarak aklımda şu modeller var.
- xDrive Toryum
- xDrive Hira

Sizlerden öneri ve tavsiyeler bekliyorum şimdiden iyi forumlar diliyorum.

Bütçe konusunda net bir fikrim yok gelen önerilere göre şekillendireceğim.
Hocam tavsiye olarak Havit Gamenote Gc927 bir bakın isterseniz oda güzel f/p ürün indirimle 4999 a geliyor. Önerdiğim model hem rgb hemde deridir.

Son düzenleme:
xdrive akdeniz kullanıyorum 6 ay falan oldu gayet memnunum. kullandığım modelin ortası kumaş kenarları deri yazın sıcaklarda rahatsızlık vermedi. Toryum modeline göre daha kalın mindere sahip bayiye gidip çoğu modeli incelemiştim almadan.

Hocam Hawk Fame modelini kullanıyorum 1 seneden uzun süredir. Antalya'da yaşıyorum. Terletme sıfır ki deri koltuk alırsan bu problemle çok uğraşırsın baştan söyliyim. Aşırı rahat. Hiçbir bakımını yapmadım sıfır gıcırdama. Bel-boyun desteği 10/10. Oturduğun sünger ne çok yumuşak ne çok sert saatlerce otursan bile hissettirmiyor. Direkt Hawk alma diye öneri yapacağınıza sebeplere dayandırın. Bakmış olduğun xDrive koltuğa bi göz attım fiyat olarak da aralarında az bir fark var. Boyum 1.83 kilom 90 bu arada. Karar senin hocam.
Toryum amazonda 7199 tl galiba o yüzden düşünüyordum Hawk koltuklar güzel ama aşırı pahalandı son 1 ay içerisinde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O markayi tecrube etmedim. Fakat sunu soyleyebilirim: deri doltuklar icin pek ic acici yorumlar okumadim. Terletmesiydi, hava aldirmamasiydi vs. Benim koltugum yani hawk fab v1 kumas ve rahat. Ben memnunum, sunu da bil benim imkanim buna yetti diye ben bunu aldim. Eger imkanim fazla olsaydi 3 sene once siparis gunu daha kaliteli seylere bakardim diye dusunuyorum. Acele etme, buraya sor eyw ama bu kolutugu, sunu, alirim dediklerini arastir yorumlara bak. Aceleye getirme bence. Bi de 'ama yanları deri gibi' demisin bi arastir. Gir youtube tan bak. Acele etme
Acelem yok hocam masa siparişi verdim sıra koltuğa geldi sadece

Hocam tavsiye olarak Havit Gamenote Gc927 bir bakın isterseniz oda güzel f/p ürün indirimle 4999 a geliyor. Önerdiğim model hem rgb hemde deridir.
Rgb istemiyorum hocam ya bence gereksiz bir eklenti oluyor koltukta

Linkteki koltuklar kumaş mı deri mi? Deri koltuklardan uzak dur.
Toryum deri&kumaş/ hira kumaş

xdrive akdeniz kullanıyorum 6 ay falan oldu gayet memnunum. kullandığım modelin ortası kumaş kenarları deri yazın sıcaklarda rahatsızlık vermedi. Toryum modeline göre daha kalın mindere sahip bayiye gidip çoğu modeli incelemiştim almadan.
Akdeniz pahalı ama hocam yoksa o da çok güzel fırtına gibi

İstersen incele
Toryum amazonda 7199 tl galiba o yüzden düşünüyordum Hawk koltuklar güzel ama aşırı pahalandı son 1 ay içerisinde

Acelem yok hocam masa siparişi verdim sıra koltuğa geldi sadece

Rgb istemiyorum hocam ya bence gereksiz bir eklenti oluyor koltukta

Toryum deri&kumaş/ hira kumaş
ürünü hocam ister aktif edersin ister etmezsin size kalmış kablolu olduğu için benim hareket alanimi kısıtlıyor diye takıp kullanmıyorum

Geri