emredemireel06
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 9
- İsim
- Emre Demirel
arkadaşlar selamlar. 1 ay ya oldu ya olmadı incehesap.com'dan Donanım Arşivi Freedom 1570 adlı hazır sistemi aldım. ryzen 5 1600 - xfx rx 580 gts xxx edition - xpg gammix 3000mhz 1x8 cl16 - gigabyte b450m s2h - James Donkey jd480 ve frisby 600w psu var şuan. elime geçtiği günden beri sıkıntısız kullanıyorum. overclockla alakalı pek bi bilgim yok sadece 3.2 ghzden 3.7 ghzye çıkardım işlemciyi onun dışında da bi şey yapmadım. dün cs attım bi kaç el sıkıntı yoktu gece kapadım bilgisayarı gayet düzgündü bu sabah açtığımda bi gariplik farkettim. bu bilgisayar'ı açarken bile 10-12 sn bekletti. sonrasında işlemcimde mi sıkıntı var acaba diye düşündüm cpuz programını açmak istedim onda 1 dakikaya yakın bekledim. dün bios guncellemelerine baktığımda bios sürümüm f50 idi f51e çıkmış. direk kurdum onu şuan dxdiag da baktığımda f51e çıkıyor sorun yok diye düşünüyorum. acaba işlemci frekansını arttırdım diye mi düşündüm gittim hem frekansı hem de akım şeysini auto yaptım çok hafif bi düzewlme oldu ama hala dünkü gibi değil. bu yazıları yazarken bile donuyor ara sıra şuan zar zor yazıyorum yani. bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ha yazmayı unutmuşum işlemcim 12nmarkadaşlar selamlar. 1 ay ya oldu ya olmadı incehesap.com'dan Donanım Arşivi Freedom 1570 adlı hazır sistemi aldım. ryzen 5 1600 - xfx rx 580 gts xxx edition - xpg gammix 3000mhz 1x8 cl16 - Gigabyte b450m s2h - James Donkey jd480 ve frisby 600w PSU var şuan. elime geçtiği günden beri sıkıntısız kullanıyorum. overclockla alakalı pek bi bilgim yok sadece 3.2 ghzden 3.7 ghzye çıkardım işlemciyi onun dışında da bi şey yapmadım. dün cs attım bi kaç el sıkıntı yoktu gece kapadım bilgisayarı gayet düzgündü bu sabah açtığımda bi gariplik farkettim. bu bilgisayar'ı açarken bile 10-12 sn bekletti. sonrasında işlemcimde mi sıkıntı var acaba diye düşündüm cpuz programını açmak istedim onda 1 dakikaya yakın bekledim. dün bios guncellemelerine baktığımda bios sürümüm f50 idi f51e çıkmış. direk kurdum onu şuan dxdiag da baktığımda f51e çıkıyor sorun yok diye düşünüyorum. acaba işlemci frekansını arttırdım diye mi düşündüm gittim hem frekansı hem de akım şeysini auto yaptım çok hafif bi düzewlme oldu ama hala dünkü gibi değil. bu yazıları yazarken bile donuyor ara sıra şuan zar zor yazıyorum yani. bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.