Daha iyi bir bilgisayarınız olsaydı, ilk olarak ne yapardınız?

250sr vardı da kazada perte ayırdık motoru :D kolumda sırtımda diz kapağımda asfaltta sürüklenme sonucu yanık izleri kaldım yaşıyorum ölmedim :D şimdi bilgisayar alacağıma aralık sonunda r25 alıcam bilgisayar alıp 2-3 gün oynayıp masaüstüne kadın wallpaperi koymak yerine çekerim antalya/kemer'e denize karşı çadırımı atar çayımı demler otururum misler gibi

Yaşlandığımı fark ettim. Yaş 24 bu arada kasım 17'de 25 olucam :)
Geçmiş olsun, umarım r25'i alırsın, ben de kendime acemiliği atacağım bir araba almak istiyorum 200-300k aralığında bilgisayar artık çok sıkıcı ve boş geliyor bazen bilgisayar başında gerçeklik alıgımı yitiriyorum, arabamı alıp istediğim yere gitme özgürlüğüne sahip olmayı istiyorum.

Geçmiş olsun, umarım r25'i alırsın, ben de kendime acemiliği atacağım bir araba almak istiyorum 200-300k aralığında bilgisayar artık çok sıkıcı ve boş geliyor bazen bilgisayar başında gerçeklik alıgımı yitiriyorum, arabamı alıp istediğim yere gitme özgürlüğüne sahip olmayı istiyorum.
Çok teşekkür ederim, yaş ilerleyince sanal ortamı bırakmak istediğini fark ediyor insan artık. Umarım sizde istediğiniz aracı alabilirsiniz. Özgür olmak mükemmel bir duygu.

kompiterim yeterli çok şükür. 2 tb daha ssd isterim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,279
Üyeler
183,777
Son üye
kagannn.n
Geri