Neler Yeni

Daha önce internetten otel rezervasyonu yapıp aracı siteden memnun olan var mı?

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Doğukan Barut
Daha önce internetten otel rezervasyonu yapıp aracı siteden memnun olan var mı? gerçekten hangi site daha güvenilir, müşterinin arkasında duran bir aracı site var mı arkadaşlar bilgisi olan yaşayan gören varsa yazabilirmi??

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,567
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Jolly ETS tur

Farex

80+ Silver
Daha önce internetten otel rezervasyonu yapıp aracı siteden memnun olan var mı? gerçekten hangi site daha güvenilir, müşterinin arkasında duran bir aracı site var mı arkadaşlar bilgisi olan yaşayan gören varsa yazabilirmi??
Otelz var iyidir.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Doğukan Barut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Otelz var iyidir.
knk alanyaya gidicem, fiyatlara bakıyorum 350 400 civarı günlük gidip biraz takılacam kafayı dağıtmam lazım, sitelere para yedirmek istemiyorum lan bu fiyat gerçek mi diyorum ondan burdan konu açmak istedim

Farex

80+ Silver
bir kaç site atsam knk oraya bi baksan olur mu
At bakalım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

knk alanyaya gidicem, fiyatlara bakıyorum 350 400 civarı günlük gidip biraz takılacam kafayı dağıtmam lazım, sitelere para yedirmek istemiyorum lan bu fiyat gerçek mi diyorum ondan burdan konu açmak istedim
Otelz den ben belekte 5 yıldızlı otel rezarvasyonu yapmıştım üstüne otelz bana ultra her şey dahil ayarlamış minibar falan her şey dahildi güvenilir o site rahat ol.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Doğukan Barut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
At bakalım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Otelz den ben belekte 5 yıldızlı otel rezarvasyonu yapmıştım üstüne otelz bana ultra her şey dahil ayarlamış minibar falan her şey dahildi güvenilir o site rahat ol.

https://tr.hotels.com/

siteler bunlar knkm

Farex

80+ Silver

https://tr.hotels.com/

siteler bunlar knkm
Kardeş Hotels i duydum ama kullanmadım diğeri çok bilindik değil bende ets,tatilsepeti,oletz haricinde kullanma derim.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Doğukan Barut
Kardeş Hotels i duydum ama kullanmadım diğeri çok bilindik değil bende ets,tatilsepeti,oletz haricinde kullanma derim.
obilet nasıl knk peki o bilet iyi mi

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Doğukan Barut
Onuda duydum ama çevremd yada kendim hiç kullanmadım deidğim sitelerden bakmanı tavsiye ederim.
tamamdır knkm çok teşekkür ederim, bi de otelz ile obileti kıyaslatalım bakalım giden varmı

Top Bottom