Bence yap eğlenirsin ve öğrenirsin max ekran kartı bozulur
Aslında ekran kartını dikey takmasaydım kesin yapardım da ekran kartı dikey diye sıvı metali sürdükten sonra aşağıya doğru yani yer çekimine doğru akar diye de korkuyorum biraz ama artık aldım sıvı metali deyeceğimBence yap eğlenirsin ve öğrenirsin max ekran kartı bozulur
Millet 45 derece falan alıyor custom sıvı soğutmalı 6900 XT'leri ile. Onlarda Alphacool blok var gerçi ama yine de o kadar fark olmaması lazımBu arada bence sen yaparsında her işin bi riski var bununda riskinin olduğu gibi üstelik kartın 60 derece oluyormuş daha ne istiyon merak ettim benim 5500XT nin Hotspotu 110a kadar çıkıyor UV siz
PP ye alabilir miyim seni? İlla noktalama işaretlerinden yoksun bir mesaj mı bekliyorsun?Millet 45 derece falan alıyor custom sıvı soğutmalı 6900 XT'leri ile. Onlarda Alphacool blok var geçi ama yine de o kadar fark olmaması lazım
Bende 80 derecelere falan çıkıyor sanmıştım, hiç gerek yok bence ama siz bilirsiniz yineTermal macun zamanla işlevini yitiriyor 1 ay önce 45-50 derece olan ekran kartı şimdi 60 derece falan oluyor sıvı metal alarak bu sorundan komple kurtulmak istiyorum
Çoook mantıklo hocaö siz de sürsenizeO ekran kartına sürülür mü diyenler olmuş, ne yapsın benim gibi GT 710 alıp ona mı sürsün?