bana beko derler
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Yok hocam sıvı metal ekran kartımdan pahalı.Çoook mantıklo hocaö siz de sürsenize
Yok hocam sıvı metal ekran kartımdan pahalı.Çoook mantıklo hocaö siz de sürsenize
siz isteyin ben size alırım hocam ne demekYok hocam sıvı metal ekran kartımdan pahalı.
Önceki ekran kartım sattığım 1,5 senelikti hiç sıcaklığı değişmedi ilk günkü halinden. Günde 12-16 saat açıktı bilgisayar her zaman. Termal macun değişmeye gerek olmadı. Ondan önceki 6 aylıktı yine değişmedim. Garantisi bitmeden termal macun mu yapılır, bence yapmamalısın.Termal macun zamanla işlevini yitiriyor 1 ay önce 45-50 derece olan ekran kartı şimdi 60 derece falan oluyor sıvı metal alarak bu sorundan komple kurtulmak istiyorum
Artik nolur cpu z valid at. 16 core calistirman imkansiz çünkü 5.17Ben iki kere arkadaşımin cpu ekledim. Kolay değil. Test amaçla başka üründe denedim.
Ulan ne hayatlar var be.Termal macun zamanla işlevini yitiriyor 1 ay önce 45-50 derece olan ekran kartı şimdi 60 derece falan oluyor sıvı metal alarak bu sorundan komple kurtulmak istiyorum
Kartın garantisi çoktan gitti zaten 10 kere falan açtım içini bende çok kaliteli macun kullandım ama gitmiyor, bozuluyorÖnceki ekran kartım sattığım 1,5 senelikti hiç sıcaklığı değişmedi ilk günkü halinden. Günde 12-16 saat açıktı bilgisayar her zaman. Termal macun değişmeye gerek olmadı. Ondan önceki 6 aylıktı yine değişmedim. Garantisi bitmeden termal macun mu yapılır, bence yapmamalısın.
Ki ben 4 senelik ekran kartı gördüm ve soğutma performansı gayet iyi durumdaydı. Değişmeye gerek yoktu, komşumundu. Rica etti değiştirdim. Belki 1-2 derece düşmüştür. Pek fark göremedik.
Ben işlemci için bile en az 2 sene geçmesini beklerim termal macun değişmek için ve ona rağmen neredeyse fark olmuyor. İnan daha erken değişince de sıcaklıklarda hiç fark görmedim bugüne kadar (2 kere denedim baktım değişen 1 derece gerek yok dedim, yanılma payıdır dedim). Kaliteli macun kullanınca gerçekten uzun süre götürüyor.
6900 ikstem bugün geliyormus 2900 core basıcamKartın garantisi çoktan gitti zaten 10 kere falan açtım içini bende çok kaliteli macun kullandım ama gitmiyor, bozuluyor
Sıvı meltal değil de alüminyum folyo koymuştum ben ekran kartı çipi ile blok arasına. 10 TL lik macun ile kıyaslama yaptım macunla 75 dereceleri gören kart 60 dereceyi geçmiyordu tavsiye ederimMerhaba, ekran kartım için sıvı metal aldım ama kullanmaya biraz korkuyorum, daha önce sıvı metal kullanmış olan var mı?