Neler Yeni

Dainese Tempest 3 D-Dry nasıldır?

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,273
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Arkadaşlar iyi akşamlar herkese borç harç kapattım, kısmetse çarşamba günü ilk motorumu alacağım (80 lik scooter) ekipmandan kısılmaz mantığı ile ekipman almaya başladım canımdan önemli değil motor sonuçta, ondan motorda ucuza kaçtım yaklaşık 22-23 bin ekipmana para ayırmıştım Rev'it eldiven,Ls2 Stream II kask (agv,arai gibi markaların kaskları oldukça pahalı geliyordu ki benide aşardı başlangıç için bu kaskı alayım dedim sonrasında değiştiririm kısaca durum bu şimdide ceket bakmaya başladım Dainese Tempest 3 D-Dry'ı önerir misiniz, kullanan var mıdır ?
@GirayHan hocam sizin düşünceniz ne olur

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Ekipman harici konu dışına çıkmak istemiyorum ama, 80'liğe çevrilmiş çin malı scooterların arızaları çok oluyor. Bütün paranızı ekipman yerine köşeye de koyun, sanayi için lazım olacaktır.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,273
İsim
Emre
Discord
necromancerr
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekipman harici konu dışına çıkmak istemiyorum ama, 80'liğe çevrilmiş çin malı scooterların arızaları çok oluyor. Bütün paranızı ekipman yerine köşeye de koyun, sanayi için lazım olacaktır.
kenarda param var ayrıca motoru çok sıkıştırma niyetim yok.
Tanıdıktan alıyorum motorun durumu nedir vs o yüzden biliyorum ama uyarınız için teşekkürler :)

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
kenarda param var ayrıca motoru çok sıkıştırma niyetim yok.
Tanıdıktan alıyorum motorun durumu nedir vs o yüzden biliyorum ama uyarınız için teşekkürler :)
Konu dışına fazla saptırıyorum ama alacağınız model enjeksiyonlu mu yoksa karbüratörlü mü?

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,273
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Konu dışına fazla saptırıyorum ama alacağınız model enjeksiyonlu mu yoksa karbüratörlü mü?
Karbüratörlü, enjeksiyonlu olsaydı masraf üstü masraf açardı bana zaten :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

saptırma konusunda da sıkıntı yok internette de çok bi incelemesini görmedim ceketin ondan açtım konuyu giray hocamda açık değil müsait olduğunda bakar o.

CoNKeR

80+ Bronze
Arkadaşlar iyi akşamlar herkese borç harç kapattım, kısmetse çarşamba günü ilk motorumu alacağım (80 lik scooter) ekipmandan kısılmaz mantığı ile ekipman almaya başladım canımdan önemli değil motor sonuçta, ondan motorda ucuza kaçtım yaklaşık 22-23 bin ekipmana para ayırmıştım Rev'it eldiven,Ls2 Stream II kask (agv,arai gibi markaların kaskları oldukça pahalı geliyordu ki benide aşardı başlangıç için bu kaskı alayım dedim sonrasında değiştiririm kısaca durum bu şimdide ceket bakmaya başladım Dainese Tempest 3 D-Dry'ı önerir misiniz, kullanan var mıdır ?
Çiçek gibi mont, yapıştır.
Ama EN 1621-3 gögüs koruması ve EN 1621-2 Level 2 Sırt korumalarını da eklemeyi unutma. Onlar montun içinden çıkmazlar.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,273
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Çiçek gibi mont, yapıştır.
Ama EN 1621-3 gögüs koruması ve EN 1621-2 Level 2 Sırt korumalarını da eklemeyi unutma. Onlar montun içinden çıkmazlar.
Onları belirli bir vakit sonrasında ekleyebilirim anca yorum için teşekkürler :)

GirayHan

80+ Platinum
güzel mont kışın kullanılır ama yazın terletir havalandırması çok iyi değil bilgin olsun. kışı geçiririm yazın ayrı yazlık mont alırım dersen ki önerim de budur yaz kış ayrı mont alınmalıdır. marka model bazında iyi bir mont genelde enduro'cuların tercih edeceği bir model adventure tarzı.

alınır mı dersen alınır. ek olarak inceleme bulamadım demişsin fakat senin için araştırıp buldum :)

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,273
İsim
Emre
Discord
necromancerr
güzel mont kışın kullanılır ama yazın terletir havalandırması çok iyi değil bilgin olsun. kışı geçiririm yazın ayrı yazlık mont alırım dersen ki önerim de budur yaz kış ayrı mont alınmalıdır. marka model bazında iyi bir mont genelde enduro'cuların tercih edeceği bir model adventure tarzı.

alınır mı dersen alınır. ek olarak inceleme bulamadım demişsin fakat senin için araştırıp buldum :)

Teşekkür ederim cevap için şuanki zaten benim için biraz daha geçiş motoru gibi olacak parayı bulana kadar bununla, sonra Ktm250 Adventure düşünüyorum Vfr800x Crossrunnerlarda var biraz daha pahalıyada,beni aşar ilk başlarda
Mont konusunda da şuanda kış ayına giriyoruz zaten yaza kadar kim öle kim kala.

GirayHan

80+ Platinum
Teşekkür ederim cevap için şuanki zaten benim için biraz daha geçiş motoru gibi olacak parayı bulana kadar bununla, sonra Ktm250 Adventure düşünüyorum Vfr800x Crossrunnerlarda var biraz daha pahalıyada,beni aşar ilk başlarda
Mont konusunda da şuanda kış ayına giriyoruz zaten yaza kadar kim öle kim kala.
rica ederim dediğim gibi ilk başta adventure mont zaten senin tarzına uygun. marka da en iyilerden biri. ileriye dönük düşünüyorsan al geç. üzmez dainese

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,273
İsim
Emre
Discord
necromancerr
rica ederim dediğim gibi ilk başta adventure mont zaten senin tarzına uygun. marka da en iyilerden biri. ileriye dönük düşünüyorsan al geç. üzmez dainese
Hocam ben biraz uçtumda daha disk kilidi normal kilit falan derken 1-2 bir şey daha alıcaktım 15.000 biraz fazla uçtum 6-7 civarına inersem eğer bunlar var
alttakilere ne dersiniz peki ?
(Bütçeyi olabildiğince optimum kullanmak istiyorum yalan yok şimdi ) :)

Bering Maceo Motosiklet Montu 4 Mevsim

10-11 civarlarına inersemde :

Revit Voltiac 2

Bering Boston

Revit Duke H2O

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,273