Neler Yeni

Çözüldü✓ Dalgalı GPU Kullanımı Ve FPS Drop Sorunu

turkerr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Türker
BENİM ÇÖZÜM YOLUM: DDU ile driverı sildim. Hiçbir driver da yüklemedim Windows kendi kendine bir şey kurdu FPS'im biraz düştü ama en azından drop yok.

Arkadaşlar R7 250 ile yemediğim FPS dropu bu kartla yiyorum nedir benim bu karttan çektiğim arkadaş. Sürücüler güncel, sadece bazı oyunlarda drop oluyor. Mesela FIVEM'de drop var orijinal GTA 5'de drop yok. Cities Skylines oynuyorum (orijinal Steam) onda da drop giriyor. Aşağıya bi ekran görüntüsü bırakıcam ne demek istediğimi anlarsınız.
Screenshot_1.png

Son düzenleme:

RPM+

80+
Çünkü GPU ısınıyor. 98 derece yüksek bir değer. Ek olarak RAM kaç GB? Çift kanal mı?

turkerr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Türker
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çünkü GPU ısınıyor. 98 derece yüksek bir değer. Ek olarak RAM kaç GB? Çift kanal mı?
Çift kanal 2x8 16GB. Kartın sensörü bozuk aslında 98 derece olmuyor kart. Dün akşama kadar daha yüksek sıcaklıkta drop yemeden oynuyordum ne olduysa akşam oldu.

• Beğen
Reaksiyonlar: RPM+

Flacks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Baran Durmaz

RPM+

80+
ekran kartının ısındığını nerden biliyon
Sıcaklıklar yazıyor ya orada?

Çift kanal 2x8 16GB. Kartın sensörü bozuk aslında 98 derece olmuyor kart. Dün akşama kadar daha yüksek sıcaklıkta drop yemeden oynuyordum ne olduysa akşam oldu.
Garip, ben de sorayım dün akşam ne oldu? Birden böyle olması garip. İşlemcinin sıcaklıkları nasıl? Kartın sensörü bozuk ise ne kadar ısındığını nasıl anlıyorsunuz?

Flacks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Baran Durmaz

Garip, ben de sorayım dün akşam ne oldu? Birden böyle olması garip. İşlemcinin sıcaklıkları nasıl? Kartın sensörü bozuk ise ne kadar ısındığını nasıl anlıyorsunuz?
yazıyor ama 54 derece

turkerr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Türker
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Sondan başlıyım: elimi değdirince öyle 100 derece hissettirmiyor tahminim 80lerde geziyor kart. İşlemci sıcaklığı normal 65i geçmiyor bile. Bir de kart gerçekten 100 derece olsa M2 SSD hemen altında o da çok ısınırdı ama o her zaman olduğu gibi 37 38 derecelerde geziyor. Bundan önce R7 250 kullanıyordum o zaman da 37 38 derecelerdeydi o kart da 60 dereceyi geçmezdi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yazıyor ama 54 derece
Dostum o, o anki derecesi ondan 15 saniye önce 98 derece gösteriyor :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar çözdüm DDU ile driverı sildim. Hiçbir driver da yüklemedim Windows kendi kendine bir şey kurdu FPS'im biraz düştü ama en azından drop yok.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,590
Üyeler
166,961
Son üye
ufobo
Top Bottom