Pablo Emilio Escobar
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 368
85₺,100₺ Arası bütçem var Yeni Spora başlayacağım. her türlü önerilerinizi bekliyorum.
Hocam Başka önerileriniz varmı ?150 liraya kadar çıkabilirseniz kendi kullandığım seti önereyim size:
![]()
25 Kg Kombo Halter Seti Ve Dambıl Seti Ağırlık Fitness Seti
25 Kg (20 Kg Plaka + 5 Kg Barlar) Kombo Halter Seti Ve Dambıl Seti Ağırlık Fitness Seti ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın!www.ciceksepeti.com
En iyisi bu bence @Mert Özkaya hocam bu aletlerin kalite nasıl sıkıntı çıkardımı?Hocam Başka önerileriniz varmı ?
Bilmediğim bir seti önermek istemiyorum açıkçası.Hocam Başka önerileriniz varmı ?
Bir süredir kullanıyorum, herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Kum dökülmesi vb.En iyisi bu bence @Mert Özkaya hocam bu aletlerin kalite nasıl sıkıntı çıkardımı?
Ağırlık setlerine bakıyorum 200-250'den aşağı yok. Ucuz fakat bence fiyatına göre iş görür.Bende arıyorum sizin kullandığınızın kalitesi nasıl fiyatına göre? @Mert Özkaya
Mesela ben dambıl olarak sağ 12,5 sol 12,5 yapabiliyor muyum?Ağırlık setlerine bakıyorum 200-250'den aşağı yok. Ucuz fakat bence fiyatına göre iş görür.
Dediğim gibi barlar demir, plastik değil. Ağırlıklardan da herhangi bir kum dökülmesi olmadı şu ana kadar.
B
20KG plaka var. 10+10 yapabilirsin.Mesela ben dambıl olarak sağ 12,5 sol 12,5 yapabiliyor muyum?
Özür diliyorum, mesajınızı görmemişim.