Neler Yeni

🔥İndirim Danone Laktozsuz Süt Uht 1l 19,98TL

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Vahit
Uygunsuz davranış
olum sen hizbullahçısın 83 beyrut olayını savunuyorsun islami cihatçısın senin gibi adamla ben muhatap olmam kalkmışsın birde benim vatanımda türkiyenin filistine ihaneti diye bir cümle kuruyorsun. Seni daha muhattap almam. Senin hesabının aile bireylerinin ve irtibatta olduğun kişilerin sorgulanması lazım devlet tarafından. daha bana yazma blok.
ben bombalamayı olayını sırf senin amerika her şeyi alır yener fikrini çürütmek için ortaya attım. bırak şu yaygaracılığı iki devletin kendi politikaları doğrultusunda aldığı kararlar bu ihanet dediğin olaylar bunun bugünki olayda almamız gereken tutumla alakası yok. yaygaracı herif gelmiş bana hizbullahçı diyor. Seviyorsun bu ortalığı karıştırma işini faşist pezevenk

GirayHan

80+ Platinum
bu ekran görüntüsünü buraya bırakıyorum pazartesi ilk işim savcılığa hakkında suç duyurusunda bulunmak olacak

1699641637959.png

Lonely_x3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Ömer Alper
bu boykot işinin sadece maddi boyutu yok, bir tutum almakla ilgili bir kamuoyu oluşması ile ilgili bunların da etkileri gelecekte görülür hem roma bir günde kurulmadı. Ayrıca bu kendi dışında herkesi her fikri aşağılamak, cahil görmek de acıansı bir durum ben sana farklı bir görüş sunuyorum hem bu adamların babaları zamanında amerikayı lübnandan defettiler 1983 beyrut kışla bombalaması bak buna
Mesaj otomatik birleştirildi:

ee ne var yani yüzyıllar önce yapılanlar israili haklı mı çıkaracak. Bırak şu kafatasıcılığı sırfarap oldukları için ölmeleri rahatsız etmiyor seni işte. Ayrıca türkiyenin filistine ihanetlerine bak istersen
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet anlıyorum seni güzel kardeşim inan benim durumumda farklı değil senden. Şunu söyler misin bana bu yapılanlar rahatsız ediyor mu seni
Bunlar kulaktan dolma bilgiyle sagdan soldan gelen linkle hayat görüşü sahibi olan tipler. Çanakkaleyi gezseydi filistinlilerin de kendi dedeleri gibi bu vatanı korumak için kan verdiklerini görürsü mesela. Olaya diger yandan bakarsak İsraili neden kolluyorlar mesela? İsrailden ne kazançları var orasi da muamma. Zaten bizim yaptigimiz boykot sayensinde fiyatlari düşen ürünleri daha ucuza aliyorlar bize teşekkür falan bile etmeliler. Malum bu tipler için en önemli şey metadır. Para olsun fırsat olsun gerisi boş. Sanirim bu da vicdan gibi olgulardan uzak alakasiz ailelerin elinde yetişmekten falan olabilir. Bilemiyorum bu kadar vurdumduymaz vicdansız duygusuz, bebek katillerini savunacak duruma insan nasil gelebilir bulamiyorum

GirayHan

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Vahit
Bunlar kulaktan dolma bilgiyle sagdan soldan gelen linkle hayat görüşü sahibi olan tipler. Çanakkaleyi gezseydi filistinlilerin de kendi dedeleri gibi bu vatanı korumak için kan verdiklerini görürsü mesela. Olaya diger yandan bakarsak İsraili neden kolluyorlar mesela? İsrailden ne kazançları var orasi da muamma. Zaten bizim yaptigimiz boykot sayensinde fiyatlari düşen ürünleri daha ucuza aliyorlar bize teşekkür falan bile etmeliler. Malum bu tipler için en önemli şey metadır. Para olsun fırsat olsun gerisi boş. Sanirim bu da vicdan gibi olgulardan uzak alakasiz ailelerin elinde yetişmekten falan olabilir. Bilemiyorum bu kadar vurdumduymaz vicdansız duygusuz, bebek katillerini savunacak duruma insan nasil gelebilir bulamiyorum
eyvallah kanka sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum ama daha genç yapacak bir şey yok. Toyluğuna verelim

GirayHan

80+ Platinum
o çanakkalede filistin yazan mezar taşlarını oraya sonradan diktiler. onu da geç filistin zaten osmanlı toprağıydı az tarih öğren.

GirayHan

80+ Platinum
eyvallah kanka sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum ama daha genç yapacak bir şey yok. Toyluğuna verelim
toyluğu evine kağıt geldiğinde ELİNE ALDIĞINDA göreceksin merak etme forumdan öyle hakaret edip daha salınan ben adam görmedim. avukatım seni aradığımda ağlama

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,567
Üyeler
167,330
Son üye
gursu98
Top Bottom