neden kardeşim neden? Bu mevzuda iki taraf, israil ve filistin değil bu mevzu insan olup olmamakla alakalı, belki alıştık hep güçlünün yanında olmayı şu an nasıl bir tutum sergileyeceğiz bilemiyor olabilirsin ama bir tavır takınmak şart bu meselede.
öncelikle ben buraya bir fikir atıyorum ve konuşulmasını istiyorum. Bunda ne var?
İkinci olarak özgür düşünceden yana olman cidden mutlu etti beni ama aldığın tutumun yanlış olduğunu düşünüyorum
Yav hocam siz gerçekten kafayı yemişsiniz geçen yıl yine indirim döneminde boykot olmamasına rağmen indirimli almıştım indirim dönemindeyizsizce tüm bunların indirime girmesi normalmi biraz kafanızı kullanın saf olmayın işin sonu bize dokunacak farkında değilsiniz
evet herkesin dilinde filistin meselesi yoktu hatta neredeyse unutulmuştu ama er geç yanlışını anladıysa insanlar ona göre bir tutum sergiliyorsa ne var bunda hem dediğin gibi neden filistinin üstüne bu kadar titrerken uygurlar için pek bir şey yapılmadı? Eğer senin umrunda olan cidden uygurların ezilmesi ve ablukaya alınamsı olsaydı bugünkü filistini anlar ve hak verirdin çünkü onlarda aynı şeyleri yaşıyor olduğu için. Ama gel dürüstçe itiraf et: arap oldukları için pek ilgini çekmiyor değil mi ölen çocuklar insanlarya burası fırsat konusu insanların ne alıp almayacağına neden vicdan yaptırmaya çalışıyorsun sen kimsin de insanların aldığı alacağı yada almak istediği ürünleri siyasi algılar üstünden sorgulayıp zan altında bırakıyorsun bunu yaparken de yüzünüz kızarmıyor ? işinize bakın. isteyen boykot yapar isteyen yapmaz herkes'in aklı kendine yeter. Burası türkiye cumhuriyeti uygurlar kıtır kıtır kesilirken neden çin mallarını boykot etmedin ? Çünkü sizin saf'ınız arab milletinden yana türk harici herkese hassasiyetiniz var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
samimiyetsizsiniz iki yüzlüsünüz riyakar'sınız. filistin kaç yıldır ablukada ? kaç yıldır ? cevap ver bana.
bu abluka dün mü gerçekleşti ? hayır. yıllardır sesiniz çıkmıyordu ne oldu da şimdi hümanist naraları atıyorsunuz ?
ben kime saygı duyarım biliyor musun ?
HAYATINDA 1 TANE BİLE İSRAİL MALI ÜRÜNÜ TÜKETMEYİP MERTÇE DİRENEN VE İSRAİL SERMAYESİNE 1 KURUŞ KAZANDIRMAYAN ADAMA!
Üzgünüm hocam cebimdeki para neye yeterse onu alıyorum yeri geliyor mis süt yeri geliyor danone cüzdanımızda göre alıyor çoğumuz markaya göre değilya kardeşim gelin hep beraber bir karar alalım şu forumda israil mallarını paylaşmayalım, boykot edelim. Biz de tepkimizi bu şekilde koyalım, neelr olduğunu hepimiz görüyoruz, her gün insanlığını sorguluyor bu görüntüleri izleyenler, sizi de rahatsız etmiyor mu, bu tepkisizliğe artık dur diyelim ve karşı çıkalım buna yok sen boykot edince ne olacak ne değişecek demeyelim @Abdullah Hacıgül
israil'in ekonomisini 3-5 israil malı firmayı boykotla bitirebileceğini sanıyorlar bunlar israilin gayri milli hasılasına da bakmıyorlar. israil demek amerika demek amerika var olduğu sürece de israil var olacak biri şunlara bunu anlatsın ağır cehaleti kaldıramıyorum çünkü.Yav hocam siz gerçekten kafayı yemişsiniz geçen yıl yine indirim döneminde boykot olmamasına rağmen indirimli almıştım indirim dönemindeyiz
İyi de Danone Fransız şirketi değil mi?ya kardeşim gelin hep beraber bir karar alalım şu forumda israil mallarını paylaşmayalım, boykot edelim. Biz de tepkimizi bu şekilde koyalım, neelr olduğunu hepimiz görüyoruz, her gün insanlığını sorguluyor bu görüntüleri izleyenler, sizi de rahatsız etmiyor mu, bu tepkisizliğe artık dur diyelim ve karşı çıkalım buna yok sen boykot edince ne olacak ne değişecek demeyelim @Abdullah Hacıgül
şunu da buraya bırakayım sonra fırsat konusunu çöpe çevirmemek için daha fazla münakaşaya girmeyeceğim. bbevet herkesin dilinde filistin meselesi yoktu hatta neredeyse unutulmuştu ama er geç yanlışını anladıysa insanlar ona göre bir tutum sergiliyorsa ne var bunda hem dediğin gibi neden filistinin üstüne bu kadar titrerken uygurlar için pek bir şey yapılmadı? Eğer senin umrunda olan cidden uygurların ezilmesi ve ablukaya alınamsı olsaydı bugünkü filistini anlar ve hak verirdin çünkü onlarda aynı şeyleri yaşıyor olduğu için. Ama gel dürüstçe itiraf et: arap oldukları için pek ilgini çekmiyor değil mi ölen çocuklar insanlar
israil'in ekonomisini 3-5 israil malı firmayı boykotla bitirebileceğini sanıyorlar bunlar israilin gayri milli hasılasına da bakmıyorlar. israil demek amerika demek amerika var olduğu sürece de israil var olacak biri şunlara bunu anlatsın ağır cehaleti kaldıramıyorum çünkü.
bunların hedefleri de yanlış. amerikan mallarını boykot edeceklerine israili boykot etmeye çalışıyorlar. multi cehalet böyle bişey işte. hoş gerçi amerika'ya yapacağın adamların nazik kaba etlerini yerinden bile oynatmaz ya boşver
bu boykot işinin sadece maddi boyutu yok, bir tutum almakla ilgili bir kamuoyu oluşması ile ilgili bunların da etkileri gelecekte görülür hem roma bir günde kurulmadı. Ayrıca bu kendi dışında herkesi her fikri aşağılamak, cahil görmek de acıansı bir durum ben sana farklı bir görüş sunuyorum hem bu adamların babaları zamanında amerikayı lübnandan defettiler 1983 beyrut kışla bombalaması bak bunaisrail'in ekonomisini 3-5 israil malı firmayı boykotla bitirebileceğini sanıyorlar bunlar israilin gayri milli hasılasına da bakmıyorlar. israil demek amerika demek amerika var olduğu sürece de israil var olacak biri şunlara bunu anlatsın ağır cehaleti kaldıramıyorum çünkü.
bunların hedefleri de yanlış. amerikan mallarını boykot edeceklerine israili boykot etmeye çalışıyorlar. multi cehalet böyle bişey işte. hoş gerçi amerika'ya yapacağın adamların nazik kaba etlerini yerinden bile oynatmaz ya boşver
ee ne var yani yüzyıllar önce yapılanlar israili haklı mı çıkaracak. Bırak şu kafatasıcılığı sırfarap oldukları için ölmeleri rahatsız etmiyor seni işte. Ayrıca türkiyenin filistine ihanetlerine bak istersenşunu da buraya bırakayım sonra fırsat konusunu çöpe çevirmemek için daha fazla münakaşaya girmeyeceğim. bb
filistin'in türklere ihanetleri sıralı tam liste
edit: başlık başa kalmış ama olsun buradayız. geçmişin bilinmesi geleceğimize ışık tutar, önlem aldırır... varsa farklı eklemelerin de yapılması ve hatırda tutulması gereken listedir. listeyi h…eksisozluk1923.com
evet anlıyorum seni güzel kardeşim inan benim durumumda farklı değil senden. Şunu söyler misin bana bu yapılanlar rahatsız ediyor mu seniÜzgünüm hocam cebimdeki para neye yeterse onu alıyorum yeri geliyor mis süt yeri geliyor danone cüzdanımızda göre alıyor çoğumuz markaya göre değil
olum sen hizbullahçısın 83 beyrut olayını savunuyorsun islami cihatçısın senin gibi adamla ben muhatap olmam kalkmışsın birde benim vatanımda türkiyenin filistine ihaneti diye bir cümle kuruyorsun. Seni daha muhattap almam. Senin hesabının aile bireylerinin ve irtibatta olduğun kişilerin sorgulanması lazım devlet tarafından. daha bana yazma blok.bu boykot işinin sadece maddi boyutu yok, bir tutum almakla ilgili bir kamuoyu oluşması ile ilgili bunların da etkileri gelecekte görülür hem roma bir günde kurulmadı. Ayrıca bu kendi dışında herkesi her fikri aşağılamak, cahil görmek de acıansı bir durum ben sana farklı bir görüş sunuyorum hem bu adamların babaları zamanında amerikayı lübnandan defettiler 1983 beyrut kışla bombalaması bak buna
ee ne var yani yüzyıllar önce yapılanlar israili haklı mı çıkaracak. Bırak şu kafatasıcılığı sırfarap oldukları için ölmeleri rahatsız etmiyor seni işte. Ayrıca türkiyenin filistine ihanetlerine bak istersen
Açıkçası ukrayna Rusya gibi ikisi de gözümde aynı savaşan kimseyi savunmuyorumbu boykot işinin sadece maddi boyutu yok, bir tutum almakla ilgili bir kamuoyu oluşması ile ilgili bunların da etkileri gelecekte görülür hem roma bir günde kurulmadı. Ayrıca bu kendi dışında herkesi her fikri aşağılamak, cahil görmek de acıansı bir durum ben sana farklı bir görüş sunuyorum hem bu adamların babaları zamanında amerikayı lübnandan defettiler 1983 beyrut kışla bombalaması bak buna
ee ne var yani yüzyıllar önce yapılanlar israili haklı mı çıkaracak. Bırak şu kafatasıcılığı sırfarap oldukları için ölmeleri rahatsız etmiyor seni işte. Ayrıca türkiyenin filistine ihanetlerine bak istersen
evet anlıyorum seni güzel kardeşim inan benim durumumda farklı değil senden. Şunu söyler misin bana bu yapılanlar rahatsız ediyor mu seni