Dar boğaz mı her şey normal mi?

Burak26

80+
Reaksiyon skoru
15
Arkadaşlar merhaba anlamadım bir konu var 2 farklı oyundan sizlere ekran görüntüsü aldım bir tanesi Battlefield Hardline diğeride online oyun olan zula, zulada bütün ayarlar yüksekte olsa dahi ekran kartından tam randıman alamıyorum battlefield de en yüksek grafiklerde onda normal ben mi yanılıyorum yoksa her şey yolunda mi anlamadım yardımcı olursanız sevinirim.

işlemci: amd ryzen 5 1600 af
ekran kartı: gtx 1660 süper
battlefield hardline.png
Zula 2020-09-30 19-54-49.jpg

Arkadaşlar merhaba anlamadım bir konu var 2 farklı oyundan sizlere ekran görüntüsü aldım bir tanesi Battlefield Hardline diğeride online oyun olan zula, zulada bütün ayarlar yüksekte olsa dahi ekran kartından tam randıman alamıyorum battlefield de en yüksek grafiklerde onda normal ben mi yanılıyorum yoksa her şey yolunda mi anlamadım yardımcı olursanız sevinirim.

ekran kartı: gtx 1660 süperAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
cpu kullanım yüzdesi yok burda

zula gibi oyunlarda anlayamazssın ama güzel ikili darboğaz olmaz

ekran kartı: gtx 1660 süperAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Dostum aslında oyundan oyuna bile kullanımlar değişir ama fena değil iyi. Darboğaz yaşanmaz yaşansa bile hissetmezsin yüzde 1 2.

Yorumlarınız için teşekkür ederim içime su serptiniz.

Geri