Darboğaz olmaması varken %10 olması iyi değil. Bence fazlaYani %10 darboğaz fazla mı yoksa idare eder mi?
Bir apu sistem toplayacağım fakat 1660 süper takmayı düşünüyordum ama darboğaz yapıyormuş 3400g de de yaparmi yoksa rx 5500xt mi almalıyım ekran kartı alirkenDarboğaz olmaması varken %10 olması iyi değil. Bence fazla
Pek darboğaz olmaz, takabilirsin.Bir apu sistem toplayacağım fakat 1660 süper takmayı düşünüyordum ama darboğaz yapıyormuş 3400g de de yaparmi yoksa rx 5500xt mi almalıyım ekran kartı alirken
Maalesef uyumlulukları konsuunda o kadar bilgi sahibi değilim ama %10 un fazla olduğunu bildiğimden yazdım sadece. Başka bir şey dersem yanlış yönlendirmiş olurum. Biri görüp yazar ama herhalde şimdiBir apu sistem toplayacağım fakat 1660 süper takmayı düşünüyordum ama darboğaz yapıyormuş 3400g de de yaparmi yoksa rx 5500xt mi almalıyım ekran kartı alirken
SagolMaalesef uyumlulukları konsuunda o kadar bilgi sahibi değilim ama %10 un fazla olduğunu bildiğimden yazdım sadece. Başka bir şey dersem yanlış yönlendirmiş olurum. Biri görüp yazar ama herhalde şimdi
SagolllPek darboğaz olmaz, takabilirsin.