Neler Yeni

Darboğaz furyasını kim çıkardı?

Phanzox

80+ Silver
Bugün bilmem kaçıncı görüşüm.Millet darboğaz oluyor diye aynı paraya daha güçsüz ekran kartı alıyor(kimse üzerine alınmasın genel olarak diyorum).Önceden bu kadar çok konu açılmıyordu.Bir youtuber video falan mı yaptı?
Not:Şunu ekliyim darboğaz sisteme zarar vermez sadece ekran kartını %100 kullanamazsın.

milenix

80+ Gold
Bugün bilmem kaçıncı görüşüm.Millet darboğaz oluyor diye aynı paraya daha güçsüz ekran kartı alıyor(kimse üzerine alınmasın genel olarak diyorum).Önceden bu kadar çok konu açılmıyordu.Bir youtuber video falan mı yaptı?
Not:Şunu ekliyim darboğaz sisteme zarar vermez sadece ekran kartını %100 kullanamazsın.
herşeyde öyle oluyor örnek adam geliyor saf güç diye oyundan bahsediyor hangi cahil dediyse artık

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Sıcak fırsatlar, Oyunlar, Monitör
Dostum bunu anlamıyorum ben de. 4790k var bende. Overclock vs ile 3060ti almayı planlıyorum mesela ben. Hatta 4060 çıkar onu alırım fiyat uygun olursa. Beslediği kadar artık. İleride değiştirirsem işlemci anakart ram vs. yeni sisteme direk takarım sonuçta. Darboğaz var diye gidip 2060 mı alayım 1660ti mi alayım. Saçmalık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Mirza
Dostum bunu anlamıyorum ben de. 4790k var bende. Overclock vs ile 3060ti almayı planlıyorum mesela ben. Hatta 4060 çıkar onu alırım fiyat uygun olursa. Beslediği kadar artık. İleride değiştirirsem işlemci anakart ram vs. yeni sisteme direk takarım sonuçta. Darboğaz var diye gidip 2060 mı alayım 1660ti mi alayım. Saçmalık.
Darboğaz kelimesini icat eden kişiye yeniden icat ettirmemiz gerekir hocam yapmayın.

pxnouma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Numan Ceylan
Darboğaz olayı bana göre biraz saçma. 200 Dolarlık kartın var, kötü işlemci veya diğer bileşenler yüzünden 100 dolarlık kısmını kullanabiliyorsun.
Ama ileride yükselteceğim diyorsan gayet doğal bir durum.
Sıfır sistem alacaklar için darboğaz yapacak parçalar seçmek çok saçma sadece.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,298
İsim
.
herşeyde öyle oluyor örnek adam geliyor saf güç diye oyundan bahsediyor hangi cahil dediyse artık
Ya hiç sorma hele şu saf güç cüler adamı öldürüyorlar neymiş saf güçte daha güçlüymüş stabillik önemsiz saf güce bakıyoruz şimdi

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,624
İsim
uwu
2.elde 3090 alın (!)

Phanzox

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende merak ediyorum bir youtuber video falan mı yaptı yoksa hiç normal değil bu kadar darboğaz konusu açılması.
Malum ülkemizde amd işlemciye intel anakart kullanmayı düşününler olunca insan şüphe etmiyor değil.

LethaX

80+ Bronze
Asıl 3060 Ti alman saçmalık dostum. O 3060 Ti olmayacak çünkü sen kullanamayacaksın onu kendi gücünde. Yani 3060 Ti'ın olmayacak mecazi olarak. Boşuna 3060 Ti parası vermiş olacaksın. Onun yerine daha düşük bişey alıp sistemi upgrade etmelisin.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,624
İsim
uwu
Bende merak ediyorum bir youtuber video falan mı yaptı yoksa hiç normal değil bu kadar darboğaz konusu açılması.
Malum ülkemizde amd işlemciye intel anakart kullanmayı düşününler olunca insan şüphe etmiyor değil.
o adamın kafa iyi değil videolarıda biraz saçma bnce

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Sıcak fırsatlar, Oyunlar, Monitör
Asıl 3060 Ti alman saçmalık dostum. O 3060 Ti olmayacak çünkü sen kullanamayacaksın onu kendi gücünde. Yani 3060 Ti'ın olmayacak mecazi olarak. Boşuna 3060 Ti parası vermiş olacaksın. Onun yerine daha düşük bişey alıp sistemi upgrade etmelisin.
Dostum incelemelere bakabilirsin. 4.7Ghz de gayet de 2k da besleyebiliyor :) Araştırmanı tavsiye ederim.

Top Bottom