berkastkn
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Berk
Merhaba, sistemimin ekran kartını tam anlamıyla kullanmadığını fark ettim, daha doğrusu aşağıda Starfield oyunundan aldığım değerlerden çıkarttığım sonuç bu oldu. Bunun sebebini araştırdım ama birden fazla sebebi olabileceğini öğrendim ve ne olduğunu tam olarak anlayamıyorum. Sistemimde i5 11400F, RTX 3060 Ti 8 GB ekran kartı var. 2x16 toplamda 32 GB ram kapasitesi var ve 32" 2k bir monitör ile oyun oynuyorum. Sistemi hazır aldım ama kendim ram yükseltmesi yaptım. Bir adet de ekstradan egzoz fanı taktım. Bu konuda çok bilgim yok, bana yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.
Sistemimdeki işlemciyi değiştirmem gerekebilir diye düşündüm. Eğer değiştirmem gereki ise hangi işlemciyi tavsiye edersiniz, ya da problem başka neyden kaynaklı olabilir? Kasa üzerinde gelen işlemci fanını kullanıyorum. Onu değiştirmeyi de deneyebilirim.
Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim, iyi forumlar.
Sistemimdeki işlemciyi değiştirmem gerekebilir diye düşündüm. Eğer değiştirmem gereki ise hangi işlemciyi tavsiye edersiniz, ya da problem başka neyden kaynaklı olabilir? Kasa üzerinde gelen işlemci fanını kullanıyorum. Onu değiştirmeyi de deneyebilirim.
Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim, iyi forumlar.