- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam 120-80 oynuyorum bi anda 45e falan düşüyorLolde fps değerleri nasıl?
hocam 120-80 oynuyorum bi anda 45e falan düşüyorLolde fps değerleri nasıl?
Düştüğü yerler neresi?hocam 120-80 oynuyorum bi anda 45e falan düşüyor
hocam ekran kartı kullanımı aynı şekilde düşük oluyor ve mhz'da düşük oluyor.Düştüğü yerler neresi?
arkada hangi uygulamalar açık?
Ram kullanımı ne kadar?
FPS Drop yediğiniz yer neresi? olduğunuz yerde mi yiyorsunuz?hocam ekran kartı kullanımı aynı şekilde düşük oluyor ve mhz'da düşük oluyor.
ram kullanımı 5000 küsür bişeydi
arkadada discord hariç başka hiçbir uygulama açık değil
lolde tüm ayarlar ortada fps dropda hocam hareket ederken bile yiyorum loldeFPS Drop yediğiniz yer neresi? olduğunuz yerde mi yiyorsunuz?
Grafik ayarlarınızı SS olarak atar mısınız?
FPS'i 75'e sabitleyip dener misiniz?lolde tüm ayarlar ortada fps dropda hocam hareket ederken bile yiyorum lolde
hocam oyuna bi bakayım dedim fpsi sabitlemedim fakat bu şekilde kullanımlarFPS'i 75'e sabitleyip dener misiniz?
Normal görünüyor.hocam oyuna bi bakayım dedim fpsi sabitlemedim fakat bu şekilde kullanımlar Alıntıyı görüntüle
hocam mhz düşmesi neden oluyor acaba?Normal görünüyor.
hocam mhz düşmesi neden oluyor acaba?
peki farklı oyunlarda işlemci kullanımı %100 iken ekran kartı kullanımı %30a düşüyor bunu nasıl engelleyebilirim?Alıntıyı görüntüle
Yani gördüğün gibi bende de çok fazla MHZ kullanılmıyor.
İşlemci normalde besler o ekran kartını. Bilemiyorum nasıl engelleyeceğinizi. kusuruma bakmayın.peki farklı oyunlarda işlemci kullanımı %100 iken ekran kartı kullanımı %30a düşüyor bunu nasıl engelleyebilirim?
İşe yarar mı bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez.Ekran kartına msi afterburner üzerinden overclock yapmayı dener misiniz ?peki farklı oyunlarda işlemci kullanımı %100 iken ekran kartı kullanımı %30a düşüyor bunu nasıl engelleyebilirim?