Neler Yeni

Darboğazı sorunu yaşıyorum

Hannibal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Süleyman Çil
Merhaba arkadaşlar ben HP250g6 isimli bir notebook almıştım . Laptopu alırken sadece film izlemek ve Word kullanmayı amaçlıyordum ama ilerleyen süreçte cs go oynamaya başladım fakat notebook en düşük ayarla da 100-120 fps arası ile oynuyorken bir anda donma ve fps im 7 - 9 düşüp bir süre sonra yeniden aynı seviyeye geliyor . Eğer AMD marka bir işlemci ile mevcut işlemcimi değiştirsem bir fark yaratır mı ? önerilerinizi bekliyorum. (bilgisayarlardan teknik anlamda pek bilgim olmadığını söylemem gerek)

Bottleneck calculator Testini yaptığımda 22.47 % sonucu çıkıyor . İşlemcimi değiştirdiğimde fps düşmesinde bir fark yaratır mı ?​

Sistem özellikleri:
-i3 7020u
-AMD radeon R5 M330
-4 GB ram ( Yeni işlemci alırsam bir adet daha alıp 4+4 yapmayı planlıyorum )
-X64
-BIOS Sürümü/Tarihi Insyde F.50, 23.11.2018

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Bottleneck Calculator gibi şeylere inanmayın o herşeye darboğaz diyo
Darboğaz olsaydı aynı laptopta kullanılmazdı.

SquizzySP

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Fatih Yeşil
Merhaba arkadaşlar ben HP250g6 isimli bir notebook almıştım . Laptopu alırken sadece film izlemek ve Word kullanmayı amaçlıyordum ama ilerleyen süreçte cs go oynamaya başladım fakat notebook en düşük ayarla da 100-120 fps arası ile oynuyorken bir anda donma ve fps im 7 - 9 düşüp bir süre sonra yeniden aynı seviyeye geliyor . Eğer AMD marka bir işlemci ile mevcut işlemcimi değiştirsem bir fark yaratır mı ? önerilerinizi bekliyorum. (bilgisayarlardan teknik anlamda pek bilgim olmadığını söylemem gerek)

Bottleneck calculator Testini yaptığımda 22.47 % sonucu çıkıyor . İşlemcimi değiştirdiğimde fps düşmesinde bir fark yaratır mı ?​

Sistem özellikleri:
-i3 7020u
-AMD radeon R5 M330
-4 GB ram ( Yeni işlemci alırsam bir adet daha alıp 4+4 yapmayı planlıyorum )
-X64
-BIOS Sürümü/Tarihi Insyde F.50, 23.11.2018

o bottleneck calculator sadece zırvadan ibaret kanka eğer varsa driver güncelle ekran kartı hakkında bi bilgim yok çünkü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,602
Üyeler
164,029
Son üye
Lordmegatron
Top Bottom