Neler Yeni

🔥İndirim DARDANEL Ton Balığı Sepette %40 İndirim!! 🔥

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,530
İsim
Mehmet Aslan
Arkadaşlar geçende aldım, tavsiye ederim: https://online.metro-tr.com/aro-ton-baligi-light-p-269600
1.1 KG ve 372 TL
30-40 TL farkla yağlı olanı da var ama online markette göremedim.

Yağsız olduğu ve sadece su içerdiği için biraz yavan gelebilir. Salata üstüne atıp yerseniz süper oluyor. Kavanozlara paylaştırıp buzdolabında saklayarak tüketebilirsiniz.
fiyat baya iyiymiş , dün migrostan kalite tonla markasının zeytinyağlı ton balığını almıştım fiyatı 150 tl idi. (2x140 gr)

Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Onur Yücel
Arkadaşlar geçende aldım, tavsiye ederim: https://online.metro-tr.com/aro-ton-baligi-light-p-269600
1.1 KG ve 372 TL
30-40 TL farkla yağlı olanı da var ama online markette göremedim.

Yağsız olduğu ve sadece su içerdiği için biraz yavan gelebilir. Salata üstüne atıp yerseniz süper oluyor. Kavanozlara paylaştırıp buzdolabında saklayarak tüketebilirsiniz.
Bu niye bedava la bi iş var bunda aşırı dandik ham maddedir muhtemelen , araştırmak lazım. Sudan ucuz çünkü baya iyiymiş.

pcbuilder

80+
Bu niye bedava la bi iş var bunda aşırı dandik ham maddedir muhtemelen , araştırmak lazım. Sudan ucuz çünkü baya iyiymiş.
İri parçalı, yağı olmadığı için biraz yavan sadece. Zeytinyağı ile güzel salatalar yapılıp yenir. Ucuz olma sebebi de toptancı marketi olması.

EminEric

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
EminEric
fiyatı çok uygun değil geçen şokta tanesi 110 120 tl idi
fiyat baya iyiymiş , dün migrostan kalite tonla markasının zeytinyağlı ton balığını almıştım fiyatı 150 tl idi. (2x140 gr)
Bizim burdaki şokta aynı ürün 119 TL bu akşam aldım kendime şimdi

Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Onur Yücel
İri parçalı, yağı olmadığı için biraz yavan sadece. Zeytinyağı ile güzel salatalar yapılıp yenir. Ucuz olma sebebi de toptancı marketi olması.
Evet biliyorum metrodan ara ara alışveriş yapıyorum ama bu absürt ucuz geldi bilemedim, ton balığını da çok severim doğrusu bir deneyeceğim teşekkürler

Top Bottom