Neler Yeni

Dareu a950 pro hızlı şarj sıkıntı yapar mı?

mountexz

80+
WOEKJEJSSSNSSNDN
Mesaj otomatik birleştirildi:

A950 pronun ve aj159 pronun hangi mcuya sahip olduğunu biliyor musunuz?
Buyur adam detaylıca kanıtlar ile birlikte bizzat kıyaslamış.

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Ali Mert Okuducu
Logitech G Pro X Superlight'ın 1 tane daha iyi özelliğini say bakalım ne diyeceksin. :)
Sen say bakalım neymiş bu fark atan özellikler. 8khz olduğunu söyleyeceksen çoğu oyunda düzgün bir şekilde çalışmıyor

Buyur adam detaylıca kanıtlar ile birlikte bizzat kıyaslamış.
Sizin gibi insanlar aldığı ürünün piyasadaki en iyisi olduğunu düşünmeye çalışanlar. Ben özellik olarak değil malzeme kalitesi olarak söyledim. Senin bu dediğim xiaominin ram olsun işlemci olsun çoğu şeyde appleyi ezip geçiyor. Ama yazılım olarak sıkıntılı genel olarak. Kağıt uzerinde Xiaomi daha iyi diye appleden iyi mi oluyor?

mountexz

80+
Sen say bakalım neymiş bu fark atan özellikler. 8khz olduğunu söyleyeceksen çoğu oyunda düzgün bir şekilde çalışmıyor
Nasıl çalışmıyor? Bizzat kendim kullanıyorum 8khz çatır çatır çalışıyor. İnternette testleri de mevcut. Kimi kandırıyorsun sen?

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Ali Mert Okuducu
Nasıl çalışmıyor? Bizzat kendim kullanıyorum 8khz çatır çatır çalışıyor. İnternette testleri de mevcut. Kimi kandırıyorsun sen?
Sen okudugunu anlamayan değişik bir insansın. İlk önce ne yazdığımı düzgün oku anla öyle gel anlat. Gpx ile karşılaştırdığın mouseyi bende kullanıyorum şuan. Boş yapıyorsun yapma

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Ali Mert Okuducu
pan1080

dareudaki nordic 52833 ten iyi bu arada sadece çok daha fazla pil tüketiyor ama baya hızlı şarj olduğundan sıkıntı yaratmadı
Kanka olabilir. Ben mcu bakımından dareu daha iyi demedim. Dareunun malzeme kalitesi daha iyi bana göre dedim. Yukardaki değişik arkadaş başka yerlere çekiyor. Okuduğunu anlamiyor. İlk mesajında da dalga geçiyor resmen enai demeye çalışıyor bana 😄

mountexz

80+
Sen okudugunu anlamayan değişik bir insansın. İlk önce ne yazdığımı düzgün oku anla öyle gel anlat. Gpx ile karşılaştırdığın mouseyi bende kullanıyorum şuan. Boş yapıyorsun yapma
MCU dedin ona cevap verdim. Malzeme kalitesi gayet iyi ve yeterli Pro'nun. Ben önceki mouse'um Deathadder V2'den daha çok sevdim malzemesini hatta. Dareu'nunki seni uzaya mı çıkarıyor?

Kanka olabilir. Ben mcu bakımından dareu daha iyi demedim. Dareunun malzeme kalitesi daha iyi bana göre dedim. Yukardaki değişik arkadaş başka yerlere çekiyor. Okuduğunu anlamiyor. İlk mesajında da dalga geçiyor resmen enai demeye çalışıyor bana 😄
Ayrıca tüm özelliklerde gerideyken sırf malzeme kalitesi için daha iyi olduğunu sanman komedi :D

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Ali Mert Okuducu
MCU dedin ona cevap verdim. Malzeme kalitesi gayet iyi ve yeterli Pro'nun. Ben önceki mouse'um Deathadder V2'den daha çok sevdim malzemesini hatta. Dareu'nunki seni uzaya mı çıkarıyor?
Hala boş yapıyorsun. Ben yetersiz diye nerde demişim? Dareuya göre daha düşük diyorum. Dediğim gibi sizin gibiler aldığı ürünü abartmayi çok sever.

Ayrıca tüm özelliklerde gerideyken sırf malzeme kalitesi için daha iyi olduğunu sanman komedi :D
Hocam mouse eline ulasti mi?

mountexz

80+
Hala boş yapıyorsun. Ben yetersiz diye nerde demişim? Dareuya göre daha düşük diyorum. Dediğim gibi sizin gibiler aldığı ürünü abartmayi çok sever.

Hocam mouse eline ulasti mi?
Evet. Malzeme kalitesi gayet yeterli. Diğer özellikler 10 gerideyken malzeme kalitesi 1 ileride olunca her şey tamam mı oluyor? PUHAUHUAHUAUHA

pcmasterrace

80+ Bronze
Evet. Malzeme kalitesi gayet yeterli. Diğer özellikler 10 gerideyken malzeme kalitesi 1 ileride olunca her şey tamam mı oluyor? PUHAUHUAHUAUHA
bilader aj159 pro fiyatına göre iyi olabilir ama adam aj159 pro kötü almayın falan dememiş durduk yere biz şu fiyata bunu aldık enayi ayağı yapmışsın adam belki mouse u 2 3 hafta önce indirimler yokken aldı? sanane yani konunun alakası ne aj159 la

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Ali Mert Okuducu
Sen gerçekten sorunlu bı arkadassin. Hesabı 1 hafta önce açan değişik bı insanla tartışmaya girmek benim hatam. En iyi mouseyi sen aldın. Benden sana tavsiye mouse alacağına kitap al. Okuduğunu anlamada sorun yaşıyorsun çünkü. Konunun başlığına bak. Soruma cevabin yoksa konuyu terk et

bilader aj159 pro fiyatına göre iyi olabilir ama adam aj159 pro kötü almayın falan dememiş durduk yere biz şu fiyata bunu aldık enayi ayağı yapmışsın adam belki mouse u 2 3 hafta önce indirimler yokken aldı? sanane yani konunun alakası ne aj159 la
Böyleleri banlamak gerekiyor. Aynı mouseyi bende kullanıyorum şuanda. Kötü bı mouse olsa kullanmam zaten. Milletin içindeki hevesi de öldürüyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,582
Üyeler
167,518
Son üye
Aliqo
Top Bottom