Windows XP Aşığıyım
80+ Gold
13400f yani lga1700 desteği var mı
takan bır sekılde takıyor ama sıtesınde gozukmuyor13400f yani lga1700 desteği var mı
O zaman hiç bulaşmayacağımtakan bır sekılde takıyor ama sıtesınde gozukmuyor
Deepcool ag400 mü yoksa bunu birde am5 braketi içinde var demiYani 85-90 civarını görür yazın. Kışında kasanın durumuna göre 75-80 civarında takılır diye düşünüyorum. Bu sıcaklıkta çalışır sorun olmazda bu fiyata 70 derecelere düşürmek iyi olacağı için almanı öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet zaten bu fan bu işlemci için biçilmiş bir kaftan gibi bunu tüm samimiyetimle söyleyebilirim.
Yükteki değerinden bahsettim. 60-65 derece için 2k lık bir kule tipi fan alman lazım.75 kotuymus ya 60 65 olsaymış iyiymiş
Hayır çıkmıyor. Anakart hurdacılarında ya da varsa mahalle bilgisayarcılarında olabilir.İçinde am4 braketi çıkıyor mu bendekiler kayboldu
Anakart kutusunun içinde var. Yani fiyatına göre kıyaslama yapmak lazım. Tabi ki de ag400 daha iyi ama 1k dan fazla o fan.Deepcool ag400 mü yoksa bunu birde am5 braketi içinde var demi
Thermalrightlar 65 seviyede tutmaz mı 1k lıklarYükteki değerinden bahsettim. 60-65 derece için 2k lık bir kule tipi fan alman lazım.
Thermalright Frost Commander 140 Black İşlemci Hava Soğutucu Fiyatları ve Özellikleri
Thermalright Frost Commander 140 Black İşlemci Hava Soğutucu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.comMesaj otomatik birleştirildi:
Hayır çıkmıyor. Anakart hurdacılarında ya da varsa mahalle bilgisayarcılarında olabilir.
Ee ne farkı o zaman biri 450 tl diğerleri 1-1.5 kHayır tutmaz. Yazın yükte çok rahat 70 dereceyi geçer.
1 hafta falan oldu montaj edeli öldürdü beni talana kadarbu çentikli soğutucuların ben taaaaaaaa
ben duosunu aldım, lga1700 yazıyor.13400f yani lga1700 desteği var mı
Cidden bu kadar zor mu ya1 hafta falan oldu montaj edeli öldürdü beni talana kadar