Var hocam13400f yani lga1700 desteği var mı
Var hocam13400f yani lga1700 desteği var mı
Bu nasıl sence kupon ile 740 tlYükteki değerinden bahsettim. 60-65 derece için 2k lık bir kule tipi fan alman lazım.
Thermalright Frost Commander 140 Black İşlemci Hava Soğutucu Fiyatları ve Özellikleri
Thermalright Frost Commander 140 Black İşlemci Hava Soğutucu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.comMesaj otomatik birleştirildi:
Hayır çıkmıyor. Anakart hurdacılarında ya da varsa mahalle bilgisayarcılarında olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anakart kutusunun içinde var. Yani fiyatına göre kıyaslama yapmak lazım. Tabi ki de ag400 daha iyi ama 1k dan fazla o fan.
Bir kez nasıl yapildigini görseler çok kolayCidden bu kadar zor mu ya
Bunun yerine termalright Assassin Spirit 120 EVO Dark alırsın.Bu nasıl sence kupon ile 740 tl
Valla anakarti söktüm kasadan ramlari çıkardım ilk çentigini oturttuktan sonra diğer çentige takmak biraz zor ama bir şekilde oturttum hatta konusunu bile açtım takamayacam diyeCidden bu kadar zor mu ya
Zalman Z sync olabilirbana uygun argb hub önerebilir misin şu thermaltake fanları takmaya
Kararsız kaldım ya fazla parada harcamak istemiyorum aradaki farka değer mi birde ramlere değme ihtimali var mıBunun yerine termalright Assassin Spirit 120 EVO Dark alırsın.
Thermalright Assassin Spirit 120 EVO Dark 120 MM Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu + TF7 Termal Macun Fiyatları ve Özellikleri
Thermalright Assassin Spirit 120 EVO Dark 120 MM Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu + TF7 Termal Macun en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Strong var 6 bakır borulu daha iyi sogutmazmiBunun yerine termalright Assassin Spirit 120 EVO Dark alırsın.
Thermalright Assassin Spirit 120 EVO Dark 120 MM Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu + TF7 Termal Macun Fiyatları ve Özellikleri
Thermalright Assassin Spirit 120 EVO Dark 120 MM Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu + TF7 Termal Macun en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Alıyorum bakalım umarım zorlanmamBir sorun yaşamazsın. Evet para fazla para harcamak istemiyorsan x123 tam sana göre.
Yani ram ekran kartı engelliyorsa çıkarıp takmak daha rahat olur.Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
O daire içindeki centiklerden birini oturttuktan sonra az bı güç uygulayarak diğerini de oturtabilirsiniz parmaklar oraya rahat giremediği için sadece birazcık uğraştırıyor