İnceleme Dark Freezer x123 soğutucu

Eymenzz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
485
Merhaba dostlar yaklaşık 1 hafta önce aldığım dark frezzer x123 için bir inceleme yapayım dedim ilk incelemem bu arada kotu olursa kusuruma bakmayın 🙏 öncelikle kutu içeriğine değineceğim kutu içeriği olabilecek her şey ile doldurulmuş zaten çokta bir şey beklemiyordum İntel işlemciler için vidalar ve ayrı bir aparat koymuşlardı birde macun vardı tek kullanımlık montaj konusuna gelecek olursak montajlamak için sadece am4 anakart braketleriniz olmalı yoksa bir bilgisayarcı veya internet üzerinden temin edebiliyorsunuz braketleri taktıktan sonra soğutucu kliplerini braketlere geçireceğiz burası zor bir kısım eğer hiç yapmadı ,iseniz bende çok denedim ama yapamayınca bilgisayarcıya götürdüm o yaptı(yapması 10 sn falan sürdü:kekw:) izleyince anladım tek klipsi takınca az bastırıp montajlamak gerekiyormus sogutma konusuna gelirsek ben amd ryzen 5 5600 için aldım stok fanla yükte 90 derece gören işlemcim dark frezzer x123 ile yükte 60 dereceleri geçmiyor soğutma konusunda çok başaralı diyebilirim en azından 5600 için ben indirimle 500 Türk lirasına aldım bu fiyata göre F/P bir ürün oldu sonuç olarak

Kutu İçerigi 10/10
Montaj Ve Malzeme Kalitesi 10/5.5
Sogutma 10/10 (5600 için verdim bu puanı diger işlemcileri bilemiyorum)

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
Elinize sağlık hocam teşekkürler :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,453
Üyeler
188,942
Son üye
wejeteryn