cpt_griever
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 240
- İsim
- Buğra
Güle güle kullan kardeşim muhteşem görünüyor . Fotoğraflar için teşekkür ederim paylaştığın için.@cpt_griever ve @Pykecan Cımbızoğlu isteği üzerine 8 fanlı f/p canavarı Dark Guardian kasamın fotoğraflarını paylaşıyorum. Teknobiyotik bizim kadar reklamını yapmadı bu kasanın Ama bu fiyata bu görseli ve soğutmayı verebilecek başka kasa var mıdır bilmiyorum. İşlemci soğutucunun renkleri fotoğraflarda çıkmıyor tam ama o da tam bir f/p ürünü. Çin malı snowman m-t6 185 TL'ye aldım tavsiye ederim. Ramtech t6 yazarsanız çıkar. 6 Bakır borulu 2 fanlı Rainbow modeli.
Ayrıca diğer dark guardian kullananları da başlığa bekleriz.
[REHBER] Dark Guardian için bulabildiğim ve önerdiğim en iyi havalandırma şekli rehberi
Öncelikle herkese iyi forumlar dostlar. Sizinle hayalimdeki düzeni paylaşmak istedim. Hem sistem toplamak isteyen arkadaşlardan bunu uygulamak isteyen olabilir hem de hata gören varsa yardımcı olabilir. Arkadaşlar öncelikle hava sirkülasyonu-toz performansı konusunda en başarılı bulduğum kasa...donanimarsivi.com
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle