Neler Yeni

Dark Guardian Kasa Görsel Şölen

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Yusuf Bilir
Bakma biz abarttık yoksa ilk geldiği 4 fanlı hali bile soğutma açısından yeterli.
Hahaha hocam teknobiyotik bizim kadar reklamını yapmadıya kahkaha attım. :ROFLMAO: Sınavım bitti dostlar, zor zamanlarda kafamı dağıttığınız için teşekkürler @aber ve @cpt_griever . Şimdi dark guardian evde, bekleyin benden öve öve bitiremediğimiz bu kasaya inceleme videosu da gelebilir. Biraz da videoda överiz 😂 malum 24dklık inceleme videolarında yeterince övmemişler.

• Hahaha
Reaksiyonlar: aber

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,413
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok

aber

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
ahmet ber
Hahaha hocam teknobiyotik bizim kadar reklamını yapmadıya kahkaha attım. :ROFLMAO: Sınavım bitti dostlar, zor zamanlarda kafamı dağıttığınız için teşekkürler @aber ve @cpt_griever . Şimdi dark guardian evde, bekleyin benden öve öve bitiremediğimiz bu kasaya inceleme videosu da gelebilir. Biraz da videoda överiz 😂 malum 24dklık inceleme videolarında yeterince övmemişler.
Sevindim senin adına. Bizde takılıyoz işte. Çek videoyu fotolar ile birlikte teknoiyotiğe göndeririz xd

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Buğra
Valla o kadar övdük ama ben MSI MAG forge 100r aldım gelsin diye bekliyorum. Çok kararsız kaldım ikisi arasında kararı aileme verdirdim istediğinizi alın diye :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Yusuf Bilir
Valla o kadar övdük ama ben MSI MAG forge 100r aldım gelsin diye bekliyorum. Çok kararsız kaldım ikisi arasında kararı aileme verdirdim istediğinizi alın diye :)
İyi kanka güle güle kullan :D Senden de sonuçları bekliyoruz o zaman :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Buğra
Aramızda İrlandalı çıktı. Ararum 155u. Hep cehapenin oyunları bunlar 🤣
Guardian'ı hala overim sıkıntı yok hatta onu sipariş vermiş olsam şu an elime geçmişti. İtopya hala ürünü kargolasin diye bekliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İyi kanka güle güle kullan :D Senden de sonuçları bekliyoruz o zaman :D
İnceleme rehberi açmayı düşünüyorum kimse net bir bilgiye sahip değil bu kasa hakkında yeni bir ürün sayılır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Yusuf Bilir
İnceleme rehberi açmayı düşünüyorum kimse net bir bilgiye sahip değil bu kasa hakkında yeni bir ürün sayılır.
Kanka ben karşılaştırmalarını yaptım fakat okumak ister misin bilmiyorum. Rehber açman da çok güzel olur dediğin gibi yeni bir ürün :D Onun da altında toplanırız :D

• Beğen
Reaksiyonlar: aber
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom