Fan girişleri hakkında detaylı bilgim yok.dostum kasanın fan giriş pinleri anakartımla uyumlumudur acaba ?? anakartım gigabyte b450m s2h
10/10 Kasa Fiyat Performans Üstüne Tanımıyorum Tasarımı Çift Fan Modu Vs Vsarkadaşlar ben toplıcağım sisteme dark guardianın kasasını almayı düşünüyorum aranızda bu kasayı bilen ve ya kullananlar varsa biraz bilgi verebilir mi ya da öneri ve düşüncelerini söylebilir misiniz
dostum ürünü kendin bizzat kullandın mı yoksa sağdan soldan duyduklarına dayanarak mı dandik diyorsunDark'ın genel anlamda çoğu ürünü dandik. Teknobiyotik satıyor bu markayı sadece başka sitelerde pek görmedim. Kasa konusu da önemli bir husus. Almışken bir kere alıp uzun süre kullanıyoruz bence bütçeyi artırıp daha kaliteli ve üzmeyecek bir kasa alın derim.
dark diamond pro mesh kullanıyorum çok memnunum yani malzemeleri kötü değilarkadaşlar ben toplıcağım sisteme dark guardianın kasasını almayı düşünüyorum aranızda bu kasayı bilen ve ya kullananlar varsa biraz bilgi verebilir mi ya da öneri ve düşüncelerini söylebilir misiniz
Benim çok sevdiğim bir kasa.arkadaşlar ben toplıcağım sisteme dark guardianın kasasını almayı düşünüyorum aranızda bu kasayı bilen ve ya kullananlar varsa biraz bilgi verebilir mi ya da öneri ve düşüncelerini söylebilir misiniz