Neler Yeni

Dark Guardian Pro İle Bu Kasa Arasında Kaldım.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Doğru doğru boss bilişimmiş onu hiç görmedim. Bulursanız bir konu açın hocam düzgün fiyatlı tek fan ben de alayım :D
Valla bi' bulursam tüm dünyaya göstereceğim ama yok :D. Bi' aralar ya gittigidiyor'da ya da N11'de vardı onun satışı, 180 ₺'ydı sanırım. Keşke hala stokta olsa...

admknl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Adem Kanlı
Dostlar Dark Guardian Pro alıp yanına da Cooler Master Mwe 650 alacağım yani ortalama bunlara 1200 lira ayırdım bunları bu şekilde almak yerine bu kasayı almak daha mantıklı mı içindeki PSU yine cooler master mwe 650 mi bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya da bu fiyata sağlam güzel kaliteli bir PSU ve kasa bulunabilir mi ?
Deep Cool Matrexx70 RGB alabilirsiniz geniş ve ferah bir kasa kendim kullanıyorum

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ercüment Ceran
Valla bi' bulursam tüm dünyaya göstereceğim ama yok :D. Bi' aralar ya gittigidiyor'da ya da N11'de vardı onun satışı, 180 ₺'ydı sanırım. Keşke hala stokta olsa...
Keşke ya 180 tl şu an gözümde hiçbir şey direkt alırdım.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Keşke ya 180 TL şu an gözümde hiçbir şey direkt alırdım.
Aynısı ARGB olmayan RGB olanı için de geçerli. Yok arkadaş, hiçbir yerde yok! Cooler Master'a mesaj attım ona da dönmediler. Kardeşim parası neyse verelim de getirin, nedir bu ya?

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ercüment Ceran
Aynısı ARGB olmayan RGB olanı için de geçerli. Yok arkadaş, hiçbir yerde yok! Cooler Master'a mesaj attım ona da dönmediler. Kardeşim parası neyse verelim de getirin, nedir bu ya?
Ben de mesaj atacaktım adamlara şimdi aklımdan geçiyordu ne kadar çok istek olursa o kadar iyi ben de yazayım yine

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Ben de mesaj atacaktım adamlara şimdi aklımdan geçiyordu ne kadar çok istek olursa o kadar iyi ben de yazayım yine
Yazın, yazın da bir şey değişmez. Sittin sene gelmez o istediğimiz fanlar. Anca aynı kasadan veya o fanı bulunduran bir soğutucu alıp onun fanlarını takarız, o da zarar etmek demek :D.

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ercüment Ceran
Guardian + fan kiti işi yalan mı oldu?
Valla hocam onu iyice düşündüm ama malzeme kalitesi beni tatmin etmedikten sonra fan kiti işi beni tatmin etmeyecekti biliyordum. Ben de daldan düşene bir kullanana sordum sağ olsun komiserim yardım etti. Olurda bulabilirsem 3 tane daha Cooler Master fan alığ hem egzoza hem üst tarafa takarım beni çok daha mutlu edecek eminim. Önerinizi için teşekkür ederim iki üç gündür onu düşünüyordum zaten en son baktım olacak gibi değil 1200 lira gibi bir bütçe ayırmışım bari iyisi olsun istedim. :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yazın, yazın da bir şey değişmez. Sittin sene gelmez o istediğimiz fanlar. Anca aynı kasadan veya o fanı bulunduran bir soğutucu alıp onun fanlarını takarız, o da zarar etmek demek :D.
Hahahahaha sadece fanlar için tekrar kasa aldığımı düşündüm de güldüm ya hahahahaha belki bir arkadaş alır ondan ödünÇALARIM :D Satmak isterseniz buradayım hocam :D Hahahahahah

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Hahahahaha sadece fanlar için tekrar kasa aldığımı düşündüm de güldüm ya hahahahaha belki bir arkadaş alır ondan ödünÇALARIM :D Satmak isterseniz buradayım hocam :D Hahahahahah
Ben deliyim, gider yaparım valla :D.

admknl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Adem Kanlı
Bulabilirseniz banada deep cool cf 120 fanlardan bulun 3 tane :D

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Bulabilirseniz banada deep cool cf 120 fanlardan bulun 3 tane :D
Valla attığın kasaya da baktım, fanlara da baktım. DeepCool'un bu şeysini sevmiyorum işte. Türkiye'de çok satılmıyor, o yüzden de parçasını bulmak zor oluyor.

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ercüment Ceran
Deep Cool'a yazın hocam siz de hahaha

admknl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Adem Kanlı
Deep Cool'a yazın hocam siz de hahaha
Deep cool tayvana yazdım bu kasayı neden türkiyeye getirmiyorsunuz diye 1 ay sonra stoklara girdi kasa :) Fanlar içinde bi yoklama yapsam mı acaba ancak kasa fiyatıyla çok marka ve ürüne kafa tutar kalite boyut görsellik her şey var eksiksiz :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,582
Üyeler
164,874
Son üye
omeryaukuoa47qe
Top Bottom