Neler Yeni

Çözüldü✓ Dark maxima v20 vs Galax Revolution 01

Hangi kasa

• Oy kullanan toplam üye
    5
  • Anket kapatıldı .

Wlaxx

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
1400
İkiside güzel kasalar galax biraz daha küçük bir kasa benim için sorun olmayacak malzeme kalitesi ve fan kalitesi hangisinde iyidir? Fiyatları yaklaşık 1200tl civarında. Başka önerilere de açığım.

Sistem şu şekilde:

Ryzen 5 5600x
Msi b550m mortar
corsair vengeance 3200mhz 16gb
Msi rx6600
Snowman t6 ultra
Samsung 980 1tb
XPG PYLON 750W

Buda olabilir daha küçük istersen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide bu

İkiside güzel kasalar galax biraz daha küçük bir kasa benim için sorun olmayacak malzeme kalitesi ve fan kalitesi hangisinde iyidir? Fiyatları yaklaşık 1200tl civarında. Başka önerilere de açığım.

Sistem şu şekilde:

Ryzen 5 5600x
Msi b550m mortar
corsair vengeance 3200mhz 16gb
Msi rx6600
Snowman t6 ultra
Samsung 980 1tb
XPG PYLON 750W
Ikiside güzel kasa, görünüş olarak dark maxima v20 bana göre daha güzel durduğu için onu almıştım. genel olarak çok memnunum, ama hava filtresinde hava akışını engelleyen sıkıntı var. o yüzden galax rev 01 de alınabilir

Ikiside güzel kasa, görünüş olarak dark maxima v20 bana göre daha güzel durduğu için onu almıştım. genel olarak çok memnunum, ama hava filtresinde hava akışını engelleyen sıkıntı var. o yüzden galax rev 01 de alınabilir
Dark v20 de filtre yerini yeni gördüm. Biraz ters bir yerde sanki önde olması gerekmez miydi? Galax da filtre var mı? Onu bilmiyorum

Bence iki kasa da topladığın sisteme layık değil.
V20 H500'ün torunu gibi dursa da diğer seçenekten daha iyi olduğunu düşünüyorum.

dark tabii ki içerisinde 20cm lik devasa boyutta argb fan var 8adet fan destekliyor tam mesh yapısı ile güç kaynağı bölümünde bulunan toz filtresi vs bende sipariş vereceğim maxima v20 tamam mükemmel bir kasa bana göre

Bence iki kasa da topladığın sisteme layık değil.
V20 H500'ün torunu gibi dursa da diğer seçenekten daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Kasaya çok para vermek istemedim. Sizin bir öneriniz varsa degerlendirebilirim. Bütçeyi arttirabilirim

Kasaya çok para vermek istemedim. Sizin bir öneriniz varsa degerlendirebilirim. Bütçeyi arttirabilirim
Son 2 senede çıkan kasalardan pek haberdar değilim. PSU ve Kasa bütçeden kısılmaması gereken parçalardan bir kere alınca ömürlük olması gerektiğinden yanayım.
Şimdi MB511 önereceğim bana dede diyecekler en iyisi limitinizi belirleyip yeni konu açınız.

Son 2 senede çıkan kasalardan pek haberdar değilim. PSU ve Kasa bütçeden kısılmaması gereken parçalardan bir kere alınca ömürlük olması gerektiğinden yanayım.
Şimdi MB511 önereceğim bana dede diyecekler en iyisi limitinizi belirleyip yeni konu açınız.
Hocam başlıkta yazan 2 kasada yazdığın kasadan daha iyi hem ses hemde hava akışı olarak bilginiz olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,347
Üyeler
173,489
Son üye
emirmleh
Geri