Neler Yeni

Çözüldü✓ Galax Revolution 01 ve MSI Mag B550M Mortar Anakart ARGB Kontrol Çalışmıyor

KRazor

80+
Reaksiyon skoru
39
Galax Revolution 01 kasa ile MSI Mag B550M Mortar anakart aldım. Kontrolcü üzerindeki "Aura Sync" yazan kısmı, 3 pinli kablo ile anakart üzerindeki "JRAINBOW 1" yazan yere bağladım. Ancak kasanın fan ışıklarını "Mystic Light" üzerinden kontrol edemiyorum. Kasa ışıklarını anca kasa üzerinden kontrol edebiliyorum. Ben mi yanlış biliyorum acaba bu "Mystic Light" kasanın fan ışıklarını kontrol etmiyor mu? Ya da bu kasanın kendine ait programı var mıdır?

ARGB.png

Mystic Light.png

Kontrolcüden anakarta geçmek için bazı kasalarda sw yazan yerin bağlı olduğu tuşa 5-10 saniye basılı tutmak gerekiyor sanırım.

Kontrolcüden anakarta geçmek için bazı kasalarda sw yazan yerin bağlı olduğu tuşa 5-10 saniye basılı tutmak gerekiyor sanırım.
Sen adamsın hocam, teşekkürler.Bu kullanma kılavuzunda bir şeyler yazıyor da ingilizce.Sw ile alakalı bir şeyler yazıyordu bastım ama anlayamadım.Şimdi siz söyleyince 5-10 saniye basılı tuttum ışıklar komple kapandı ve sonra tekrar kısa bir süre basılı tuttum ve şuanda Mystic Light üzerinden kontrol edebiliyorum ışıkları, çok teşekkür ederim.

Sen adamsın hocam, teşekkürler.Bu kullanma kılavuzunda bir şeyler yazıyor da ingilizce.Sw ile alakalı bir şeyler yazıyordu bastım ama anlayamadım.Şimdi siz söyleyince 5-10 saniye basılı tuttum ışıklar komple kapandı ve sonra tekrar kısa bir süre basılı tuttum ve şuanda Mystic Light üzerinden kontrol edebiliyorum ışıkları, çok teşekkür ederim.
Hocam tam olarak hangi tuş o bende de galax revolution 01 var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende de kasanin tuşundan kontrol edilmiyor RGB neden acaba

Geri