MSI Anakart RGB Kontrol

KnavesEko

80+
Reaksiyon skoru
8
Arkadaşlar bende MSI MPG B550 Gaming Plus anakart var ancak mystic light uygulamasından sadece ekran kartı ve ramleri kontrol edebiliyorum. Anakartın üzerinde de led var ama kontrol edemiyorum. Sıvı soğutmam ve fanlarım da mystic light uyumlu olmasına rağmen uygulama üzerinden görünmüyor. Uygulamada da şöyle bir hata alıyorum. Anakartın incelemelerini izlediğimde uygulamada anakart ve diğer ekipmanlar da görünüyor fakat bende durum görsellerdeki gibi.

Ekler

• WhatsApp Image 2024-02-02 at 02.00.38.jpeg
    WhatsApp Image 2024-02-02 at 02.00.38.jpeg
    463.3 KB · Hit: 154
  • Ekran görüntüsü 2024-02-02 020539.png
    Ekran görüntüsü 2024-02-02 020539.png
    484.4 KB · Hit: 179
Anakart üzerinde RGB kapatıp açmak için dip switch varmı kapalı olabilir. Anakart bios güncellemesi ve RGB firmware güncellemesi yapman gerekebilir

Peki uygulamada Mystic Light V1 V2 gibi seçenek varmı veya bios ayarlarında Mystic Light ile ilgili bir ayar daha olması lazım onları farklı kombinasyonlar ile denemen gerekebilir

Arkadaşlar bende MSI MPG B550 Gaming Plus anakart var ancak mystic light uygulamasından sadece ekran kartı ve ramleri kontrol edebiliyorum. Anakartın üzerinde de led var ama kontrol edemiyorum. Sıvı soğutmam ve fanlarım da mystic light uyumlu olmasına rağmen uygulama üzerinden görünmüyor. Uygulamada da şöyle bir hata alıyorum. Anakartın incelemelerini izlediğimde uygulamada anakart ve diğer ekipmanlar da görünüyor fakat bende durum görsellerdeki gibi.

Böyle bir şey mi yapman gerekiyor acaba

Konuyu hortlatıyor gibi olacam ne yaptınız çözümünü bulabildiniz mi aynı sorun bende de var daha önce ayarlayabiliyordum şuan ne yaptıysam anakartı görmüyor program ve aynı hatayı alıyorum çözümünü bulabildiniz mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,412
Üyeler
183,995
Son üye
pAshaemr
Geri