Yeğenim için almıştım kendim mastercase pro5 kullanıyorum bu kasa ile ilgili iyi şeyler söylemem zor, elma ile armutu karşılaştırıcam ama kasa ile ilgili olumsuzluklar: 1) Kablolama yapmak imkansız yeterli sayıda kablo geçiş yeri yok ATX anakart kapatıyor 2) 3 tane fan geldi ama fanların güç kablosu ile 3 pin bağlantısı aynı kabloda anakarta bağlantı yapmak imkansız fan splitter kablosu da çıkmadı herhangi bir HUB da yok, fanlar anakarta bağlanamadığı için sabit dönüyor 3) HDD yuvası gibi parçalar perçinle sabitlenmiş, vidalı olmadığı için sökemiyorsunuz, PSU zor sığdı 4) Plastik ayağı tutan vidalar yalama olmuş sökemedim üstüne de kırıldı 2 parçaya bölündü 5) CPU güç bağlantısı için açıklık yok sağdan çıkartıp açıktan götürmeniz lazım çok çirkin görünüyor 6) egzoz fanının kabloları için arkaya geçiş yeri yok ekran kartının üzerinden geçirip psu ya anca yetişti. Olumlu: 1) Yan cam panel güzel 2) fanlar sessiz çünkü devir ayarı yok hep sabit dönüyor Sonuç: Kablolama yaparak masanın üstünde duracak temiz bir kurulum istiyorsanız tavsiye etmiyorum. Kasa yerde duracak bir kurdum mu senelerce ellemem diyorsanız işinizi görür
-Ürünün yorumlarına baktığınızda detaylı inceleme yapmış birisi.