Neler Yeni

Dark Souls 3 vs Skyrım

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Ahmet Aytekin
Konu başlıktaki gibi arkadaşlar. İkisi de indirimle aynı fiyata geliyor. Hikayeli oyun seven bir adam için hangisini önerirsiniz?

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Bu biraz elma ile armudu kıyaslamak olur. Dark Souls 3’te oturup oynayıp anlayabileceğiniz bir hikaye yok. Yaptığınız her şeyin bir arkaplan hikayesi var ama bu anlatılmıyor. DS3 iki checkpoint arası ölmeden diğerine ulaşmaya çalıştığınız ve bolca bossla savaştığınız bir RPG karakter geliştirme özellikleri olan oyundur.

Skyrim ise açık dünya bir oyun. Diyaloglar, keşfedilebilir bir dünya ve sayısız görevi ile dev gibi bir oyun. Bir olay örgüsü ve hikaye arıyorsanız Skyrim size daha uygun.

Türkçe altyazısı yok. Çok şart mi anlayarak oynamak. Yoksa oyun keyfi yeterli mi?
Skyrime türkçe altyazı yapılıyor diye biliyorum başka sitelerden 3 4 oyuna ben böyle yaptım dark souls ta daha çok bos savaşı var ben o yüzden dark souls 3 ü sevmemiştim skyrimin oynadığım her dakikada keyif aldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türkçe altyazısı yok. Çok şart mi anlayarak oynamak. Yoksa oyun keyfi yeterli mi?
Şimdi youtube de göz gezdirdim yok galiba ama ingilizcen yoksa bile keyif alabilirsin veya korsan oyuna karşıysan benim gibi ilk steamdan satın al sonra torrentten indir ordan kolay birşekilde türkçe yama yapabilirsin.

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
haro
Skyrim'in türkçe yaması mevcut o konuda içiniz rahat olsun. Uzun soluklu olsun istiyorsan Skyrim almanı öneririm. Ama Dark souls da bambaşka bir oyundur. Dark souls 1-2-3 hiç oynamadıysan ve Skyrim oynamadıysan iki oyunu da alsan sana çok farklı ve güzel gelecek pişman olmazsın.

asidavsan123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
490
İsim
kamil önal
Tabii ki Skyrim sadece ana görevleri yapsan bile çok uzun süre götürür seni.

Top Bottom