ReYis böyle şeylerin fiyatı zaten ucuz yani ucuz dediğim 1000 TL altında. 30-40 TL dediğin neredeyse %10 gibi bir rakam oluyor. Üstüne başka kampanyalar veya kart kampanyalarıyla birleşince çok daha fazla indirim oluyor. 10-20 TL olsaydı sana hak verebilirdim ama %10 bence az değil. Çoğu kişi için o para mecburiyetten de olsa indirim diye geçiyor. Konuyu açan arkadaşıma teşekkürler. Rahatsız olacağınızı düşünmüyorum ama görmek istemiyorsanız bakmadan geçebilirsiniz. Nacizane tavsiyem. Saygılar.Keşke akakçeye bakıp paylaşsanız 30 40 tl indirimi sıcak fırsat olarak paylaşılması ne kadar mantıklı
Bende halen var hocam yıllardır kullanıyorum. Harika sesi varcreative 2+1 vardı, sesi o kadar güzeldi ki, eski günleri yad ettim
Bunun üzerine dolby atmos katsak güzel olur aslındaBeklentisi olmayanlar idarelik alabilir. Bunun yerine 2. el logitech ürünler daha mutlu eder, en azından net ses alırsınız.
olur olurBunun üzerine dolby atmos katsak güzel olur aslında
Kağıt üstünde yazan Toplam RMS Ses Gücü 11W doğruysa o da yeterBunun üzerine dolby atmos katsak güzel olur aslında
Bizde de vardı efsane idi ya.creative 2+1 vardı, sesi o kadar güzeldi ki, eski günleri yad ettim