Neler Yeni

darkflash/aigo psu alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
bora uysalcann
gamegaraj'a Psu'nun markasını sordum ve şöyle bir cevap verdiler:
Merhaba,
Hazır sistemlerimizin hepsinde, gerek default haliyle gerekse varyantlarda kullanıcının kendine özgü kişiselleştirmesiyle seçilecek farklı bileşenler dahil sistemdeki ilgili güç kaynağı tam stabil çalışmaktadır.
Sistemde seçilebilecek tüm ürünler ile sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.
GameGaraj olarak gördüğünüz PSU'lar bizim için AIGO/DARKFLASH firması tarafından 80+ sertifikalı üretilmiş ürünlerdir.

Sizce alınır mı?

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
bora uysalcann
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendiniz toplamıyorsanız, fiyat konusunda sorun yaşıyorsanız, seçenekleriniz kısıtlı kalıyor. Güç kaynağının modelini ve üreticisinin adını bilmeden yorum yapmak doğru olmaz. Sayfadaki korumaları taşıyıp taşımadığı önemli. https://landing.coolermaster.com/faq/what-are-the-definitions-of-ovp-opp-ocp-scp-otp-and-bop/
kendim toplayabilirim. Hatta bi tane topladım ama +200tl daha vermem gerekiyor. Özellikler aynı. Benim topladığımda kasa ve psu cooler master. Gamegaraj'da ki pc nin kasa ve psu darkflash/aigo'ymuş. +200 tl daha verip kendiiminkini mi alayım?

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
kendim toplayabilirim. Hatta bi tane topladım ama +200tl daha vermem gerekiyor. Özellikler aynı. Benim topladığımda kasa ve PSU cooler master. Gamegaraj'da ki PC nin kasa ve PSU darkflash/aigo'ymuş. +200 TL daha verip kendiiminkini mi alayım?
Fiyat konusunda problem yaşamıyorsanız, kendi topladığınız daha iyi olur.

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,574