Hakikaten klarnet mikrofonu da satıyor1000 TL'ye DLX-21 baya iyi bu arada ama satıcı güven vermedi.
Ben satıcı puanlamasına şöyle bakıyorum dostum adamın puanı 10 gözüküyor. Toplamda 500 oy falan var. Hadi diyelim bunun %50 si ni kendi adamları ile oy vererek yapmıştır. 250 kişi kullanıcı olarak oyladı diyelim. Biz kullanıcılar olarak ben bu zamana kadar aldığım hiç bir ürüne oy vermedim mesela burdan ürün alıpta oy vermeyende %50 desek adamın oyu normale dönmüş oluyor. Ama bence bu sayı %50 değildir. Benim gibi oy vermeyen insan sayısı bence çok fazla bir de böyle düşünGüç kaynağı olmasa bile iyi fiyat, normalde 1600 civarında satılıyor. Ama dediğim gibi satıcı güven vermedi.
☺ Phanteks daha iyi geldi gözüme Eren gardaşım. Ben onu alayım da bir şeyin en iyisini alayım bir ömür gitsin kafasındayım. O Phanteks'in yanına da @Ckribrahim uygun görürse aklımda High Power 600W Gold var. En iyi PSU'lardan biri. RX6600XT + 5600 için yeter de artar bile herhaldr. Sistem daha iyi kasaya layık olsun isterim. Bu arada bu şimdi ki attığını görür görmez ilk saniye direk GamePower Horizon sandım.Güç kaynaksız daha iyi bu arada. En ucuz 1430 TL gördü bu kasa son zamanlarda. aşırı iyi fiyat. çok iyi kasa. @Voqe her şeyi boşver bunu al
Çok hafif daha kötü DLX21 tierlistte. ama büyük ihtimalle fan ve malzeme kalitesinden dolayıdır. P400A A+ iken bu A Tier'ın en üstünde. İç hacmi daha geniş bildiğim kadarıyla.☺ Phanteks daha iyi geldi gözüme Eren gardaşım. Ben onu alayım da bir şeyin en iyisini alayım bir ömür gitsin kafasındayım. O Phanteks'in yanına da @Ckribrahim uygun görürse aklımda High Power 600W Gold var. En iyi PSU'lardan biri. RX6600XT + 5600 için yeter de artar bile herhaldr. Sistem daha iyi kasaya layık olsun isterim. Bu arada bu şimdi ki attığını görür görmez ilk saniye direk GamePower Horizon sandım.
Dostum benlik bir durum yok estağfurullah ne demek uygun görürse. Alacağın zaman forumda konu açarsın bilen bildiğini yazar yardımcı olunur illaki.☺ Phanteks daha iyi geldi gözüme Eren gardaşım. Ben onu alayım da bir şeyin en iyisini alayım bir ömür gitsin kafasındayım. O Phanteks'in yanına da @Ckribrahim uygun görürse aklımda High Power 600W Gold var. En iyi PSU'lardan biri. RX6600XT + 5600 için yeter de artar bile herhaldr. Sistem daha iyi kasaya layık olsun isterim. Bu arada bu şimdi ki attığını görür görmez ilk saniye direk GamePower Horizon sandım.
İç hacmi çok büyük olsa gereksiz olur benim için. O siyah Phanteks'i alacağım. Ama DL nin kasa + psu olmasına karşın fiyat çok çok iyi.Çok hafif daha kötü DLX21 tierlistte. ama büyük ihtimalle fan ve malzeme kalitesinden dolayıdır. P400A A+ iken bu A Tier'ın en üstünde. İç hacmi daha geniş bildiğim kadarıyla.
Bunda Psu yok sanırımİç hacmi çok büyük olsa gereksiz olur benim için. O siyah Phanteks'i alacağım. Ama DL nin kasa + psu olmasına karşın fiyat çok çok iyi.
RAM seçeneğini buna yapsam ne dersin ? RGB olsa çok iyi olur. 3600 mhz şart ve bu HyperX CL18 değil ! CL17.Çok hafif daha kötü DLX21 tierlistte. ama büyük ihtimalle fan ve malzeme kalitesinden dolayıdır. P400A A+ iken bu A Tier'ın en üstünde. İç hacmi daha geniş bildiğim kadarıyla.
RGB Seviyorsan neden olmasın. DJR çıkarsa CL14 yaparsın yine büyük ihtimalle. en kötü 3733 MHZ CL 15 çalıştırmayı denersin.RAM seçeneğini buna yapsam ne dersin ? RGB olsa çok iyi olur. 3600 mhz şart ve bu HyperX CL18 değil ! CL17.
Kingston Fury Beast RGB 8 GB 3600 MHz DDR4 CL17 KF436C17BBA/8 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston Fury Beast RGB 8 GB 3600 MHz DDR4 CL17 KF436C17BBA/8 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston Fury Beast RGB 8 GB 3600 MHz DDR4 CL17 KF436C17BBA/8 Ram özelliklerini incele, 4.444,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
DJR ne olduğunu bilmiyorum ama herhalde çip olayı sanırsam. OC dan bahsediyorsun galibaRGB Seviyorsan neden olmasın. DJR çıkarsa CL14 yaparsın yine büyük ihtimalle. en kötü 3733 MHZ CL 15 çalıştırmayı denersin.