Neler Yeni

🔥İndirim DarkFlash DLX21 Mesh Kasa 999 TL

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Güç kaynaksız daha iyi bu arada. :D En ucuz 1430 TL gördü bu kasa son zamanlarda. aşırı iyi fiyat. çok iyi kasa. @Voqe her şeyi boşver bunu al :D

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Güç kaynağı olmasa bile iyi fiyat, normalde 1600 civarında satılıyor. Ama dediğim gibi satıcı güven vermedi.
Ben satıcı puanlamasına şöyle bakıyorum dostum adamın puanı 10 gözüküyor. Toplamda 500 oy falan var. Hadi diyelim bunun %50 si ni kendi adamları ile oy vererek yapmıştır. 250 kişi kullanıcı olarak oyladı diyelim. Biz kullanıcılar olarak ben bu zamana kadar aldığım hiç bir ürüne oy vermedim mesela burdan ürün alıpta oy vermeyende %50 desek adamın oyu normale dönmüş oluyor. Ama bence bu sayı %50 değildir. Benim gibi oy vermeyen insan sayısı bence çok fazla bir de böyle düşün

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,993
İsim
Burak Karadağ
Güç kaynaksız daha iyi bu arada. :D En ucuz 1430 TL gördü bu kasa son zamanlarda. aşırı iyi fiyat. çok iyi kasa. @Voqe her şeyi boşver bunu al :D
🙏 Phanteks daha iyi geldi gözüme Eren gardaşım. Ben onu alayım da bir şeyin en iyisini alayım bir ömür gitsin kafasındayım. O Phanteks'in yanına da @Ckribrahim uygun görürse aklımda High Power 600W Gold var. En iyi PSU'lardan biri. RX6600XT + 5600 için yeter de artar bile herhaldr. Sistem daha iyi kasaya layık olsun isterim. 🥰 Bu arada bu şimdi ki attığını görür görmez ilk saniye direk GamePower Horizon sandım.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
🙏 Phanteks daha iyi geldi gözüme Eren gardaşım. Ben onu alayım da bir şeyin en iyisini alayım bir ömür gitsin kafasındayım. O Phanteks'in yanına da @Ckribrahim uygun görürse aklımda High Power 600W Gold var. En iyi PSU'lardan biri. RX6600XT + 5600 için yeter de artar bile herhaldr. Sistem daha iyi kasaya layık olsun isterim. 🥰 Bu arada bu şimdi ki attığını görür görmez ilk saniye direk GamePower Horizon sandım.
Çok hafif daha kötü DLX21 tierlistte. ama büyük ihtimalle fan ve malzeme kalitesinden dolayıdır. P400A A+ iken bu A Tier'ın en üstünde. İç hacmi daha geniş bildiğim kadarıyla.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Dostum benlik bir durum yok estağfurullah ne demek uygun görürse. Alacağın zaman forumda konu açarsın bilen bildiğini yazar yardımcı olunur illaki.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,993
İsim
Burak Karadağ
Çok hafif daha kötü DLX21 tierlistte. ama büyük ihtimalle fan ve malzeme kalitesinden dolayıdır. P400A A+ iken bu A Tier'ın en üstünde. İç hacmi daha geniş bildiğim kadarıyla.
İç hacmi çok büyük olsa gereksiz olur benim için. O siyah Phanteks'i alacağım. Ama DL nin kasa + psu olmasına karşın fiyat çok çok iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,993
İsim
Burak Karadağ
RAM seçeneğini buna yapsam ne dersin ? RGB olsa çok iyi olur. 3600 mhz şart ve bu HyperX CL18 değil ! CL17.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
RAM seçeneğini buna yapsam ne dersin ? RGB olsa çok iyi olur. 3600 mhz şart ve bu HyperX CL18 değil ! CL17.
RGB Seviyorsan neden olmasın. DJR çıkarsa CL14 yaparsın yine büyük ihtimalle. en kötü 3733 MHZ CL 15 çalıştırmayı denersin.

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram